Slovenski par s sanjsko službo

Denar služita s potovanji.

Lara Kamnik je potovalna blogerka, ki je svojo strast do potovanj spremenila v službo. Po končanem študiju je bila nekaj časa zaposlena kot stevardesa, svoja doživetja pa je začela beležiti tudi na blogu. Ko je spoznala svojega partnerja Uroša Polajžerja, sta po vzoru znanih potovalnih blogerskih parov, začela skupaj raziskovati atraktivne kotičke sveta ter svoja doživetja s čudovitimi fotografijami skrbno beležiti na družbenih omrežjih.

Najprej sta potovala na lastne stroške, sčasoma pa sta s privlačnimi objavami pritegnila vse več sledilcev, tako da so ju po nekaj mesecih opazili tudi ponudniki turističnih storitev. Slednji jima tako zdaj za prevoz, hrano, obleke in spanje v prestižnih hotelih plačujejo. Njuna strast je na ta način postala njuna služba – sanjska služba!

Doslej sta »službeno« med drugim obiskala Bali, Grčijo, Mehiko, Šrilanko, Jordanijo, Benetke, Kapakodijo in Amalfijsko obalo. Nastanjena sta v luksuznih hotelih in vilah, kjer je potrebno za eno samo nočitev odšteti tudi do 3.000 evrov.

Njune dogodivščine lahko spremljate na blogu in na Instagramu @your_passport ter @your_passage.