Slovenska steklenička podira rekorde in navdušuje svet

Najnovejša pametna EQUA steklenička je popolna kombinacija visokotehnolških funkcij in elegantne oblike...

Najnovejša pametna EQUA steklenička je popolna kombinacija visokotehnolških funkcij in elegantne oblike, ki omogoča pitje vode na enostaven in moderen način.

Po osmih letih raziskovanja, zbiranja informacij in razumevanja pomembnosti pitja vode so pri EQUI v teh dneh lansirali svojo prvo pametno stekleničko, ki je že na voljo za prednaročila na spletni platformi Kickstarter. Ena izmed trenutno najpametnješih stekleničk na tržišču s svetlobnimi signali opozarja na pitje vode, namenjena pa je vsem, ki se sicer zavedajo pomena pomembnosti zadostne hidracije, a pogosto pozabijo na redno pitje.

”Nova EQUA steklenička nudi uporabniku personaliziran načrt rednega pitja vode, ob enem pa uporabniku pomaga razviti zdrave življenjske navade na njemu najbolj prijazen način.” – Anže Miklavec, ustanovitelj EQUE.

Kaj vse nova pametna EQUA steklenička zmore?

Pametna steklenička nas bo s svetlobnimi opomniki opozorjala na redno pitje vode in v povezavi v mobilno aplikacijo merila dnevno količino popite vode. Z vnosom osebnostnih lastnosti, kot so spol, teža, višina in stopnja dnevne aktivnosti bo steklenička preko mobilne aplikacije izračunala vašo dnevno potrebo po količini vode, sledila vaši potrebi po opomnikih za pitje vode in pomagala zgraditi zdrave navade pitja vode. Vsakič, ko je čas za nov požirek, bo zasvetila lučka na dnu stekleničke. Če telefona nimate pri sebi, vas bo steklenička ob hitrem dvojnem dotiku, opozorila na kakšni poti ste (počasen sijaj bo nakazoval na dobro hidracijo, medtem ko bodo hitri utripi nakazovali na ponoven požirek).

EQUA je kombinacija pametne tehnologije in elegantne oblike, izdelana pa je iz kombinacije trajnega in lahkega nerjavčega jekla, kovinskega ročaja in opremljena s pokrovčkom iz jekla in unikatnim kosom pravega marmorja. Zaradi dvojne izolacije, bo voda v njej ostala mrzla do 24 ur in topla do 12 ur. Steklenička je na voljo v 3 različnih barvnih kombinacijah – beli z zlatim pokrovčkom in belim marmorjem, svetlo roza z rose gold pokrovčkom in roza marmorjem in v temno sivi s kovinskim pokrovčkom in črnim marmorjem. Steklenička je na voljo v velikosti 680ml.

V PRVEM DNEVU JE CILJ NA KICKSTARTERJU SKORAJ DOSEŽEN!

Po dveh uspešnih projektih na Kickstarteju (GOAT STORY in GINA) je ekipa EQUA z novo pametno stekleničko že v začetku kampanje požela ogromno zanimanja, s samim štartom na platformi za množično financiranje pa kaže na še eno uspešno zgodbo slovenskih korenin! V prvem dnevu je cilj $50.000 na Kickstarterju skoraj dosežen, ljudje pa so navdušeni nad dizajnom in zmogljivostjo nove stekleničke.

Nova steklenička je zdaj na voljo v predprodaji že od 30 EUR dalje.

Več informacij o steklenički najdete TUKAJ.