Skrivnost, ki je bila ovita v meglico je razkrita

Destilarna Karakter je predstavila nov drzen okus gina.

V bohinjske konce je zapihal svež veter in poskrbel za novost v Destilarni Karakter!

Skrivnost, ki je bila ovita v meglico je sedaj razkrita. Destilarna Karakter je pretekli vikend predstavila novost – nov okus butičnega gina “The cherriot”.

Novost: “The cherriot gin”.

Fantje iz bohinjskih koncev so zopet pokazali, da imajo karakter. Svojo vizijo, ustvarjati drugačen, netipičen oziroma neklasičen gin so prenesli tudi v novo steklenico “The cherriot”. Že pri prvem produktu Karakter dry gin so fantje izpod alp raziskovali kako se večplastnost in kompleksnost te pijače lahko izrazita in zaokrožita tudi z dodajanjem sestavin, ki se med pridelavo gina navadno ne uporabljajo. Rezultati njihovih poskusov so se lepo izrazil v končnem izdelku: dodobra premišljeni in skrbno pripravljeni kombinaciji zelišč in začimb, ki je ne gre zlahka pozabiti.

Prvi product Destilarne Karakter: “Karakter dry gin”,

In če si zamislite, da je vsem tem skrivnostnim sestavinam dodan še okus divje češnje, potem zagotovo lahko verjamete, da njihovi produkti pišejo drzno, drugačno in odbito zgodbo. In ko okusite temperamenten značaj popolnega gina, potem zagotovo lahko potrdite, da je mamljiv in neukrotljiv. Vsekakor ima svoj karakter!