Šik omare deklet z Instagrama, ki jih lahko posnemate

Spremenite vaš garderobni prostor v mali zasebni butik.

Še vedno iščete dobro idejo za ureditev garderobnega prostora, v katerem boste pregledno razporedili obešena in zložena oblačila, dodatke, torbice ter čevlje? Številne izvrstne rešitve ne ponujajo le priznani notranji oblikovalci, supermodeli ali pa modni blogerji, ampak lahko navdih za omaro iz sanj najdemo tudi pri povsem “običajnih ljudeh”, ki svojo kreativnost pokažejo na družabnih omrežjih. Izbrali smo nekaj zelo elegantnih in praktičnih rešitev za garderobni prostor na Instagramu, ki jih ponujajo modne navdušenke. Zdaj resnično nimate več izgovorov za preobrazbo vaše omare, kot si jo zasluži.

1. Dobra organizacija je ključ do čudovito urejene omare. Tudi za najmanjše predmete je potrebno najti ustrezno mesto. Takšni predalčki za različne dodatke so vredni posnemanja.

2. Bodite izvirni in svojo garderobo opremite z izložbeno lutko – poskrbite, da bo dobro vidna, tako da jo bodo lahko občudovali tudi vaši gostje.

3. Tudi vaš garderobni prostor je lahko moden in eleganten kot na spodnji fotografiji. Potrebujete le nekaj drznih dodatkov: denimo lestenec, teatralično ogledalo ali pa dramatično razsvetljavo in že imate garderobo, ki je sen vsakega modnega navdušenca.

4. Zakaj bi cvetje vedno krasilo samo klubske mizice, če pa lahko cveti tudi ob vaših najljubših kosih oblačil?

5. Omara naj odraža vašo osebnost. Z razigranimi vzorci in dodatki jo lahko spremenite v najbolj zabaven kotiček vašega doma!

6. Ta omara je šolski primer dobro urejenega prostora za obleke in čevlje. Celo pasovi in torbice so obešeni na način, ki je priročen in ustvarjalen hkrati.

7. Če nimate “walk-in” omare, si jo ustvarite sami! Dodatne police in premična stojala za obleke niso le zelo praktični za manjša stanovanja, ampak so tudi odlična dekorativna rešitev, če želite svoja oblačila pokazati še ostalim.

8. Če niste navdušeni nad premičnim stojalom za obleke, potem razmislite o nastavitvi takšnega (čvrstega) obešalnega droga. Nanj lahko obesite svoje obleke, ne da bi pri tem zavzeli dragocen prostor na tleh.

9. Lastnica te čudovito urejene omare je namestila dodatno plavajočo polico, na katero je zložila hlače, ki so vsem na ogled.

10. Takšno ogledalo z okvirjem v živih barvah bo v trenutku poživilo vaš prostor za garderobo.

Foto: Instagram