Šik domače pisarne petih znanih blogerk

Delo od doma je še lepše, če poskrbimo za šik ureditev domače pisarne.

Delo od doma postane prijetnejše, če poskrbimo za urejen interier po lastnih estetskih merilih. V nadaljevanju predstavljamo domače pisarne petih znanih blogerk, ki so delile izgled svojih ”delovnih gnezd”.

Delo do doma – način dela, ki je zadnja leta postal še bolj pogost, prakticirajo pa ga novinarji, programerji, blogerji, prevajalci in niz drugih poklicev, ki pri svojem delu potrebujejo le računalnik in dobro povezavo z internetom. Med naslednjimi fotografijami boš pokukala v delovni prostor petih blogerk, ki so svoje pisarne uredile v šik in moderne delovne oaze, kjer se nihče ne bi branil preživeti svojega delovnega dne.

Blogerke, ki so razkrile svoje pisarne, so za svoj delovni prostor izbrale svetle in umirjene barve, najpogosteje kar klasično belo, ki pa so jo s pastelnimi odtenki elegantno poživele. Pridih domačnosti so dosegle z visokimi sobnimi rastlinami, velikimi modernimi preprogami, kolekcijami posterjev in različnimi stenskimi umetninami, ki so razblinile resnost vsake delovne pisarne.

Brooke Testoni, @brooketestoni


Jacey Duprie, @jaceyduprie


Annabelle Fleur, @vivaluxuryblog


Aimee Song, @songofstyle


Julie Sariñana, @sincerelyjules