Serija, ki jo nestrpno pričakujemo

Jennifer Aniston in Reese Witherspoon se vračata na male zaslone.

Zdaj je tudi uradno potrjeno, da se Jennifer Aniston po 18 letih, odkar je v kultni seriji Prijatelji upodobila nepozabno Rachel Green, znova vrača na male zaslone. Tokrat bo v novi TV-seriji, ki zaenkrat še nima naslova, združila moči s prijateljico Reese Witherspoon. Težko pričakovana nanizanka bo imela 20 delov (2 sezoni), govorila pa bo o voditeljih ameriških jutranjih televizijskih oddaj.

Igralki, ki sta z leti postali dobri prijateljici pred kamerami ne bosta sodelovali prvič. Witherspoonova je namreč leta 2000 v Prijateljih nastopila v vlogi mlajše, nadležne Racheline sestre Jill. Po koncu priljubljene serije pa sta se obe popolnoma posvetili filmski karieri. Na male zaslone se je prva vrnila Reese, ki je zaigrala v izvrstni HBO-jevi črni komediji Majhne laži (Big Little Lies), zdaj pa se je za vrnitev na televizijo odločila še Anistonova.

Premiera nove serije, ki jo je pod svoje okrilje vzel tehnološki velikan Apple, bo v letu 2018, Reese Wittherspon pa je veselo novico delila tudi na svojem Instagramu.