Šarmantno in udobno podstrešje

Odprt in svetel prostor za prave uživače.

To prikupno podstrešno stanovanje združuje šarm in udobje na najboljši možen način. Odprt in svetel prostor na površini 44 kvadratov je primeren tako za druženje s prijatelji, kot za tiste, ki si v hladnejših mesecih zaželijo malo samote ob dobri knjigi in prijetni toplini kamina.

Velika strešna okna in francoski balkon poskrbijo, da je stanovanje ves čas obsijano s svetlobo. Poševni stropi in izpostavljeni leseni tramovi dajejo občutek domačnosti, bele stene in izpostavljen dimnik pa so lep kontrast hrastovemu parketu.

Prostorna dnevna soba je s kuhinjo in spalnim delom povezana v enoten prostor. Skrbno izbrani dekorativni detajli spremenijo osrednji bivalni prostor v očarljiv interier, katerega srce predstavlja čudovit kamin.

Na novo prenovljena kuhinja se ponaša s sijočimi belimi omaricami in kuhinjskim pultom iz hrastovine. Zraven je jedilni kot z mizo za štiri osebe. Odprt tloris stanovanja omogoča, da se lahko kuhar/-ica in gosti družijo tudi med pripravo večerje. Dom za prave uživače, kaj pravite?

Foto: Alvhem