Sarah J. Parker o domnevnem sporu s Kim Cattrall

Pa tudi o morebitnem nadaljevanju Seksa v mestu.

Čeprav se je serija Seks v mestu poslovila z malih zaslonov že leta 2004, od zadnjega istoimenskega filma pa je minilo že šest let, se poleg nenehnih namigovanj o novih nadaljevanjih noro priljubljene nadaljevanke, po medijih vztrajno širijo tudi govorice o domnevnih sporih med glavnimi junakinjami serije. Še posebej med Sarah Jessico Parker (Carrie Bradshaw) in Kim Cattrall (Samantha Jones). Toda Parkerjeva je v svojem najnovejšem intervjuju za revijo Time odločno zanikala, da bi bila s Cattrallovo kadar koli v sporu. “Vedno mi je bilo težko poslušati zgodbice, da se s Kim na snemanju nisva marali, ker to preprosto ni bilo res. Tega denimo z ekipo Sopranovih niso nikoli počeli. Zame je bilo to zelo vznemirjajoče in neprijetno,” je povedla SJP in dodala: »Ko sem Kim poslala sporočilo za njen rojstni dan, so bili ljudje začudeni, da se sploh pogovarjava. Kaj? Vsaka od nas je imela popolno svobodo, da v vsakem trenutku odide, če ji kaj ne bi bilo všeč. Nihče se ni nikoli česa podobnega spraševal o serijah z moško igralsko zasedbo. Mar ni to zanimivo?”

SJP se v intervjuju znova ni mogla izogniti niti vprašanju o morebitnem tretjem delu filma Seks v mestu. “Zadnji film je bil predvajan leta 2010. Skupaj je to obeležilo približno 13 let mojega življenja – bi sploh lahko bolje preživela kariero? In zdaj je prišel čas, da počnem nekaj novega.” V mislih je imela seveda svojo novo tv-serijo Ločitev (Divorce), v kateri igra Frances – poročeno žensko, ki se mora spoprijeti z razpadom svojega zakona. Parkerjeva pravi, da je Frances popolnoma drugačna od Carrie: »Je pametna ženska, a utrujena od slabih odločitev, ki jih je sprejela v življenju.«

https://www.youtube.com/watch?v=–iP8RPaNvw

51-letna igralka je sicer pred dnevi znova poskrbela za vznemirjenje med oboževalkami Seksa v mestu, ko je za Press Association izjavila, da pušča možnosti glede snemanja novih nadaljevanj odprte. “Mislim, da ni nihče rekel ne. Ne vem pa, ali gre za serijo ali za film. Vprašanje ostaja odprto in mislim, da se bo razprava nadaljevala, dokler ne pridemo do kakega zaključka.”

Do zdaj sicer nobena TV-mreža ali studio še ni potrdil, da bi se s projektom dejansko ukvarjali.

Foto: Everett