Sanjski plavajoči apartma

Zaspite ob zvoku šumenja valov in se prebudite s prvimi sončnimi žarki.

Vse bolj priljubljena spletna platforma Airbnb, ki povezuje iskalce in ponudnike nastanitev, ponuja nekaj zares izjemnih možnosti za preživljanje nepozabnih počitnic. Najnovejša atrakcija je plavajoči apartma na Velikem koralnem grebenu v Avstraliji. Srečneži, ki si lahko privoščijo takšen sanjski oddih, tako lahko lebdijo nad največjo zbirko koral na svetu. Iz udobne ekstra velike postelje lahko opazujejo preko 600 vrst koral, 100 vrst meduz, 1600 vrst rib, 130 vrst morskih psov ter 30 vrst kitov in delfinov.

Spektakularni apartma na vodi je sestavljen iz dveh spalnic, kopalnice ter lounge dela, od koder lahko opazujete največji koralni greben na svetu, ki sodi med sedem čudes narave. Plavajoči apartma sprejme štiri osebe (dva odrasla in dva otroka) in ker nima sten, vas v sladki sen zaziba šum morskih valov, nežno pa vas prebudijo prvi jutranji sončni žarki.

Poleg nepozabne namestitve, ponudba vključuje tudi potapljanje med milijoni pisanih ribic in romantično kosilo na bližnji peščeni plaži. Bi si sploh lahko zaželeli še kaj več?

Foto: Airbnb