Rojene vodje, ki jim pomlad prinaša novo ljubezen

Temu astrološkemu znamenju, bodo zvezde to pomlad najbolj naklonjene.

Strastne, impulzivne, uporniške, svobodomiselne, temperamentne, pogumne, ambiciozne, zabavne – vse to so ženske, rojene v znamenju ovna. In to pomlad bodo planeti ovnicam na ljubezenskem področju še prav posebej naklonjeni, saj jim vlada Venera, vladarica lepote in romantike. Za izpolnitev vseh ljubezenskih želja je za ovne tako najboljše obdobje do 2. aprila in nato od 28. aprila do 6. junija. To je obdobje, ki ovnom prinaša novo ljubezensko energijo, zato ga velja izkoristiti!

In kakšne so po značaju ženske, rojene v prvem znamenju zodiaka? Zaradi svoje karizme, energije in dinamičnosti so ovnice rojene vodje. Vedno so pripravljene na nove izzive, njihova slabost je le nepotrpežljivost, ki jim včasih prepreči, da bi stvari izpeljale do konca, še preden se lotijo novih.

Ovnice so večne optimistke in velike avanturistke, ki se le redko v življenju ozirajo nazaj, saj je njihov pogled usmerjen v prihodnost. Kot vsi ostali, imajo tudi one svoje negativne plati, ki so najpogosteje ljubosumje, egocentričnost, nestrpnost in trmoglavost.

Ovnice veljajo za strastne tudi v ljubezni. Rade prevzamejo pobudo in želijo, da se stvari odvijajo strogo po njihovem načrtu. Za moške so pogosto velik magnet, saj delujejo težko osvojljive in jim zato predstavljajo velik izziv. Občasni izpadi ljubosumja jim laskajo, saj je za ovnice to znak, da jih njihov partner ceni. Ko se resnično zaljubijo, gredo lahko tudi v ekstreme.

Romantika jim v zvezi ni nujno na prvem mestu, partnerjeva pozornost pa vsekakor. So med tistimi ženskami, ki ne morejo ločiti seksa od ljubezni. Njihov avanturistični duh se odraža tudi med rjuhami, saj rade odkrivajo nove stvari in mesta za intimne trenutke.

Ovnice so rade v središču pozornosti in ko gre za stil, poglede nase najraje pritegnejo z živo rdečo barvo, ki je njihov zaščetni znak. Rdeča je namreč simbol čiste energije in živahnosti, ki je značilna za prvi znak zodiaka. Izvrstno jim pristajajo usnjena oblačila, rade imajo tudi bleščice in živahne barvne odtenke, dobro pa jim pristoji tudi športni stil oblačenja.

Obdobje: 21. marec – 20. april

Značilnosti: uporniške, strastne, ambiciozne, temperamentne

Ujemanje z drugimi znamenji: dvojčka, lev, tehtnica, strelec, vodnar

Slavne ovnice: Victoria Beckham, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Mariah Carey, Keira Knightley, Reese Witherspoon, Kristen Stewart, Emma Watson.

Foto: Getty