Reese Witherspoon in njena vila – filmska pravljica

Preprosto uau!

Ni filmska pravljica, je tudi dejansko domovanje priljubljene svetlolase igralke Reese Witherspoon, ki je za ameriško modno revijo Elle odprla vrata svoje razkošne vile.

Kadar se kdo od svetovno znanih obrazov odloči prodati katero izmed svojih (mnogih) nepremičnin, javnost dobi odlično priložnost, da si tudi od bližje ogleda luksuzne prostore, kjer so zvezdniki in zvezdnice preživeli del svojega življenja.
Reese Witherspoon tako prodaja ogromno vilo z naslovom v Nashvilleu, v državi Tennessee. Igralka, ki je zaradi najave tretjega dela filma Blondinka s Harvarda zadnje čase še bolj oblegana, je dotično nepremičnino kupila pred štirimi leti za 3,3 milijone dolarjev, a tokrat se prodaja za dober milijon več. Prefinjena vila se razprostira na zemljišču velikem kar 7000 kvadratnih metrov, prvi pogled pa zagotovo ukradejo stebri tik ob glavnem vhodu, ki sovpadajo z ameriškimi estetskimi merili bogatih prebivalcev.

Vila, kjer je Reese bivala štiri leta, se ponaša s kar sedmimi spalnicami, osmimi kopalnicami, velikimi garderobnimi omarami, ki so pravzaprav garderobne sobe, kupec bo dobil tudi lasten fitnes prostor, več delovnih sob in kabinetov, prostrane terase, ne manjka pa niti manjša hišica za goste.

Sprašujemo se, koliko kopalnic je Reese dejansko uporabljala. Menimo, da le eno. No, morda se motimo…