Rastlina je najlepša dekoracija vsakega stanovanja

Dodatek zelene rastline je nekaj najlepšega, kar si lahko omislite v vsakem prostoru.

Instagram nas je navdušil, da z vami delimo najbolj navdihujoče iterierje, ki jih krasi bogato živo zelenje.

Čemu bi prostore kopičili z neuporabnimi dekorativnimi izdelki, ki sicer lahko izgledajo izredno šik, prestižno in ne zanikamo, ustvarijo tudi občutek zaključene celote. A kljub vsemu prestižu, so daleč najlepša dekoracija sobne rastline, ki jih v lepoti ne prekaša noben dragocen, dizajnerski kos pohištva ali nefunkcionalen predmet.

Na Instagramu že nekaj časa (let?) poteka, lahko bi rekli celo ”tekmovanje”, kdo ima v spalnici najlepšo monstero ali največ kaktusov, ali kdo ima bolj listnato zamioculcas zamiifolio. Ne bomo si lomili jezika z latinskimi izrazi, a dejstvo je, da je trend dekoriranja prostorov z zelenimi sobnimi rastlinami postal povsem svoje področje, ki je še posebej priljubljeno med milenijci. Ne samo, da listje monstere poživi vsak prazen kot, z njo je tudi vsaka Instagram fotografija mnogo bolj ”artish”, kajne?

Poiskali smo nekaj zares zelenih prostorov, ki se bohotijo v bogatem zelenju in verjamemo, da bodo naslednje fotografije vsakomur navdih, da si tudi sam omisli najčudovitejšo živo dekoracijo.