Raki, škorpijoni in ribe – posesivni ali iskreni partnerji?

Poleg vseh dobrih lastnosti znajo biti izredno ljubosumni.

Kakšni prijatelji in partnerji so ribe, škorpijoni in raki? Jih dobro poznate?

Vodna znamenja svoje prijatelje izbirajo intuitivno in se običajno, pravzaprav skoraj nikoli, ne zmotijo pri prepoznavanju in izbiri svoje sorodne duše. V vsakem izmed ljudi bodo videli le najboljše in najbolj plemenito, kar jih odlikuje. Pravtako ne bodo bežali iz odnosa zaradi skrivanja svojih čustev, saj bodo brez zadržkov pokazali, koliko jim zares pomenite. Glede na njihovo visoko stopnjo občutljivosti in izjemnega čuta do sočloveka ter njegovih emocij, je treba odnos z vodnimi znamenji negovati na pazljiv in pozoren način.

Kakšne lastnosti pripisujemo rakom, škorpijonom in ribam?

Gledano generalno, so vsa tri znamenja zaradi večje občutljivost veliko bolj nagnjena k ljubosumju kot ostala nebesna znamenja. Zelo jim ugaja, če jim jasno pokažete svojo prijateljsko oziroma partnersko ljubezen, od vas pa bodo pričakovali tudi vse tisto, kar oni nudijo vam. Bodite jim privrženi, razvajajte jih in se nobene stvari ne lotite na grob ali hladen način, saj največ kar potrebujejo v razmerju z vami, sta vaše razumevanje in podpora.

Rak je izrazito pozoren prijatelj, ki vas bo znal presenetiti tudi takrat, ko tega sploh ne boste pričakovali. Ima čut za sočloveka, zato se nanj lahko zanesete tudi v najtežjih in stresnih trenutkih. Pogosta slaba lastnost, ki jo povezujemo z raki je hiter izbruh ljubosumja, zato kakršnekoli znake posesivnosti obravnavajte na pazljiv način in se jim poskušajte približati na najbolj osebni ravni.

S škorpijonom morate biti povsem iskreni, saj ne mara ovinkarjenja in nejasnih informacij. Pravtako mora dobiti občutek, da se na vas lahko kadarkoli zanese, če ne, vas bo slej kot prej črtal iz svojega življenja, zato pazite, kaj delate in premislite o skušnjavah vnaprej.

Ribe slovijo kot najobzirnejši in najbolj srčni prijatelji in partnerji. V odnosu z njimi morate slediti njihovim jasnim pričakovanjem in željam, saj se vam bo na tak način z osebo v znamenju ribe odprl cel svet. Ne mara kritik in ne oprošča prevar, velja pa tudi za izredno zamerljiv tip osebe.