Rajski kotiček za razvajanje v dvoje

Idilična počitniška hišica na slikoviti obali Cornwalla je kraj za popolno sprostitev.

Ko razmišljamo o sanjskih destinacijah za medene tedne ali pa zgolj o romantičnem razvajanju v dvoje, imamo običajno v mislih Karibske otoke, Maldive, Sejšele, Bali in podobne rajske kotičke našega planeta. Redki pa verjetno pomislijo na slikovito Grofijo Cornwall na jugozahodu Anglije, ki naravnost očara s svojimi naravnimi lepotami. Slikovita dežela kralja Arturja je prava meka za opazovanje velikih oceanskih valov, morsko veslanje, pa tudi za preprosto kratkočasenje ob iskanju školjk in kamenčkov na obali ter vsega podobnega, kar spada v preživljanje prostega časa.

Odprtost, svežina in tradicija na eni, ter sodobnost na drugi strani se prepletajo tudi v tej počitniški hišici, ki leži na vrhu mogočne pečine ob Atlantskem oceanu, z izjemnim pogledom na obalo in zaliv Whitsand Bay. Tradicionalna hišica za dve osebi sredi idilične narave je mesto za preživljanje nepozabnih romantičnih trenutkov.

V notranjosti prevladujejo beli in mornarsko modri odtenki. Ko se zjutraj prebudite vas skozi velika okna pričaka nepozaben pogled na obalo, tako da vam sploh ni potrebno vstajati z udobne postelje, saj imate občutek, kot da ste se prebudili kar na plaži.

Gosti lahko v luksuzno opremljeni hišici bivajo tudi v zimskem času, saj je opremljena s talnim gretjem in kaminom. V toplejših mesecih pa lahko po zaslugi dvojnih vrat in lesene terase notranjost hišice postane hkrati tudi zunanjost, tako da ne boste zamudili nobenega sončnega zahoda!

Za zares popolno sprostitev je tukaj tudi masažna kad, tako da morate poskrbeti samo še za steklenico ohlajene penine.

Foto: Unique Home Stays