Prikupna mlada družina živi svoje sanje

'Skozi potovanja smo se naučili najti srečo v drobnih rečeh.'

Garrett Gee je bil še nedavno skromni študent, ki pa se mu je življenje praktično čez noč obrnilo na glavo. 26-letni programer iz Utaha je namreč leta 2013 svojo mobilno aplikacijo za skeniranje za vrtoglavih 54 milijonov dolarjev prodal Snapchatu in obogatel. Garrett je bil takrat še študent na univerzi Brigham Young, kjer je bil tudi kapetan nogometnega moštva. Njegova žena Jessica je bila tik pred porodom in ko sta naenkrat postala milijonarja, sta se znašla pred pomembno odločitvijo, kako naprej. Nakup razkošne vile in avtomobila se jima ni zdela dobra odločitev, saj pravita da materialnih stvari ne potrebujeta. Denar sta zato naložila v banko, nato pa prodala vse svoje imetje in se odločila prepotovati svet. Mlada zakonca z dvema majhnima otrokoma sta se tako podala na pustolovščino svojega življenja.

Prikupna družinica tako sedaj potuje po zemeljski obli, svoje skupne trenutke pa skrbno beleži na Instagramu in piše blog o nepozabnih doživetjih. “Potovali bomo, dokler ne zapravimo vsega denarja. Videli bomo koliko časa bo trajalo. Odprt sem za nove stvari in zato je to zame čudovita izkušnja iz katere sem se veliko naučil,” je povedal mladi programer in dodal: “Skozi potovanja smo se naučili najti srečo v drobnih rečeh. Spoznavamo nove kulture in se učimo, kaj za njih pomeni sreča. Dobri, srečni ljudje živijo vsepovsod.”

Sodeč po čudovitih fotografijah so resnično srečna družinica brez vsakdanjih stresov s katerimi se soočajo sodobne družine.

Foto: Instagram