Prihajajo najbolj seksi reševalci iz vode

Kultna serija Obalna straža tudi v filmski različici. Poglejte napovednik!

Med letoma 1989 in 2001 je na malih ekranih kraljevala izjemno priljubljena serija Obalna straža, ki ima danes že kultni status. Serija je med zvezde izstrelila številne zvezdnike, med katerimi sta zagotovo najbolj znana David Hasselhoff in Pamela Anderson. Sedaj bodo prigode seksi reševalcev iz vode zaživele še na velikem platnu.

In zgodba? Dva ne ravno perspektivna reševalca iz vode se potegujeta za službo ob razvpitem, a priljubljenem glavnem reševalcu v Miamiju Mitchu Buchannonu. In čeprav je zaliv videti kot katera koli druga plaža, zaradi skrivnostnega dogodka v lokalnem klubu Mitch verjame, da je njegova ljubljena plaža v nevarnosti.

Naslovno vlogo Mitcha Buchannona je prevzel The Rock – Dwayne Johnson, sicer najbolj seksi moški leta po izboru revije People, Matta Brodyja pa bo upodobil Zac Efron. Poleg obeh glavnih zvezdnikov, se v filmu pojavita tudi Pamela Anderson in David Hasselhoff, glavni zvezdi iz istoimenske serije. Film, ki obljublja veliko akcije in humorja, bo zaradi izklesanih moških in ženskih teles zagotovo pravi magnet za oči. Reševanje privlačnih reševalcev iz vode se bo pričelo 11. maja 2017, da boste lažje dočakali, pa je tukaj napovednik težko pričakovanega filma..