Prihaja še ena knjiga ‘Petdeset odtenkov’!

Pripravite se na 'Petdeset odtenkov teme' skozi oči Christiana Greya.

Pisateljica E.L. James je s svojo objavo na Facebooku oboževalke trilogije Petdeset odtenkov znova spravila v ekstazo. V počastitev 27. rojstnega dne Anastasie Steel je avtorica namreč objavila odlomek iz svojega prihajajočega romana.

Vse tri knjižne uspešnice – Petdeset odtenkov sive, Petdeset odtenkov teme in Petdeset odtenkov svobode – so zgodbo pripovedovale s perspektive glavne junakinje Anastasie Steel. Lani pa je izšla še četrta knjiga s preprostim naslovom Grey, ki je oboževalcem dala priložnost, da so svet Petdesetih odtenkov sive uzrli še skozi oči skrivnostnega mogotca Christiana Greya. In če je soditi po delovnem naslovu prihajajoče knjige “Fifty Shades Darker from Christian’s Point of View” (Petdeset odtenkov teme z vidika Christiana Greya), bo tudi ta ponudila nekaj podobnega, saj bo dogodke iz druge knjige (Petdeset odtenkov teme) znova pripovedovala s perspektive enigmatičnega glavnega junaka. Knjiga bo predvidoma izšla prihodnje leto, do takrat pa lahko za pokušino preberete nekaj vrstic, v katerih znova ne manjka sočnih besed.

In če še vedno niste v popolnem deliriju – tik pred objavo je tudi prvi napovednik filma Petdeset odtenkov teme. Za pokušino si poglejte teaser: