Prihaja najbolj zabavno novo dekle v mestu

Ne speglejte začetka 5. sezone priljubljene komične serije Novo dekle.

Kako se bo disfunkcionalna trojica fantov ujela s prikupno nerodno novo sostanovalko? Na to vprašanje odgovarja serija Novo dekle (New Girl), ki jo spremljamo že od leta 2011 in velja za eno izmed najbolj priljubljenih v ZDA, nominirana pa je bila tudi že za nagrado zlati globus. V njej se kaže pogled na moderna prijateljstva in razmerja, glavna junakinja Jess (Zooey Deschanel), pa je zaradi svojega svobodnega duha pri gledalcih še posebej priljubljena.

V ospredju je norčava in živahna učiteljica Jess, ki svojega fanta zaloti z drugo žensko, zato se odloči, da se bo odselila. Kmalu spozna Nicka (Jake Johnson), Schmidta in Winstona, tri prijatelje, h katerim se preseli, čeprav so sprva popolni neznanci. Jess in Nick se kmalu zbližata in začne se njuno zapleteno razmerje. Jessina najboljša prijateljica Cece (Hannah Simone) pa se zaplete s Schmidtom, tako da zanimivi druščini ni nikoli dolgočas.

Komična serija Novo dekle se nadaljuje s peto sezono, ki prinaša veliko sprememb za skupino prijateljev, njihove romantične podvige in pogosto smešne poskuse, da bi v svetu našli prostor zase. Prva epizoda bo v Sloveniji premierno na voljo na Fox Life in sicer v sredo (6. julija) ob 22. uri.

https://www.youtube.com/watch?v=6hDM6JeakWE