Prečudovit studio za umetniško dušo

Stanovanje ima vse tiste čare, ki so potrebni za popolno domače vzdušje.

Majhen studio z veliko dušo!

Švedska blogerka, Niki Brantmark, sicer nastanjena v Londonu, že leta opreza za najčudovitejšimi stanovanji in pase oči na majhnih arhitekturnih diamantkih, ki jo prepričajo že ob vstopu skozi vhodna vrata.

Tokrat je odkrila majhen, a izjemno simpatičen studio sredi Montreala, ki služi kot delovni in bivalni prostor za mlado opremljevalko interierjev.

Takoj na začetku nas presunejo visoki beli stropi in velika okna, ki poskrbijo, da je studio ves dan obsijan s kar največ dnevne svetlobe. Lastnica je posegla po lesenih kosih pohištva, nasprotno temu pa je izbrala kovinsko posteljo. Osrednji prostor služi kot mini zatočišče za branje, gledanje televizije ali kramljanje s prijatelji na udobnem svetlo modrem kavču, ki mu družbo dela pastelno roza fotelj z visokim naslonjalom. Mlada Kanadčanka veliko pozornosti usmeri v dekorativne detajle, zato je skrbno izbrala preprogo, belo posteljnino z vzglavniki, raznolike cvetlične lončke, naključno izbrana pa niso niti izobešena likovna dela, ki vlijejo v prostor dodatno umetniško noto. Očitno je opaziti tudi ljubezen do vintage kosov, saj sta stenska in namizna luč kupljeni iz druge roke.

Popolno stanovanjce za umetniške dušice!

Vir: My Scandinavian Home