Prebrisane služabnice tudi z Evo Longorio

Pričela se je 4. sezona serije o pretkanih služabnicah z Beverly Hillsa.

Pričela se je 4. sezona serije Prebrisane služabnice (Devious Maids), ki si jo bomo v Sloveniji lahko ogledali vsak ponedeljek ob 22. uri na FOX Life. Serija, ki jo je navdihnila uspešna telenovela Ellas son… la alegría del hogar, se vrti okrog tesno povezane skupine služabnic, ki jih družijo vsakdanje življenjske tegobe in melodramatično okolje njihovih delodajalcev. V novih desetih epizodah se bosta v vilah najbogatejših in najvplivnejših družin Beverly Hillsa znova prepletala umor in zmešnjava. Vojna med družbenimi razredi ni bila še nikoli tako zabavna in umazana, kot je v majceni enklavi, kjer je delovna sila prav tako pametna, duhovita in peklenska kot njeni delodajalci.

V vlogi služabnic in prijateljic spremljamo Marisol (Ana Ortiz), Rosie (Dania Ramírez), Carmen (Roselyn Sánchez) in Zoilo (Judy Reyes). V premierni epizodi četrte sezone pa se je kot gostujoča igralka predstavila tudi Eva Longoria, ki je izvršna producentka serije. V seriji igrajo še Tom Irwin, Grant Show in Nathan Owens. Med gostujočimi igralci pa bomo videli tudi soigralca Eve Longoria iz Razočaranih gospodinj Jamesa Dentona.

To sezono je Marisol v veliko podporo Evelyn (Rebecca Wisocky), ki je pred veliko življenjsko spremembo. Rosie je zaradi pozitivnega in radoživega značaja zelo priljubljena pri svoji novi šefinji Genevieve (Susan Lucci), ki se še navaja na gospodinjstvo brez Zoilinega odkritega in zajedljivega humorja. Carmen se trudi ustvariti kariero kot pevka, dokler njena sestrična Daniela (Sol Rodriguez) ne pride v mesto in dodobra premeša štrene. Marisol je tudi v novem razmerju, ki se sčasoma spremeni v zapleten trikotnik, ko se vrne njena stara ljubezen Jesse.

https://www.youtube.com/watch?v=tbmz6k3N8WA