Pravi biser med mini stanovanji

Garsonjera, ki je s kombinacijo preprostih in glamuroznih detajlov, postala pravi mali ženski univerzum.

Predstavljamo vam čudovito urejeno garsonjero, ki je s kombinacijo preprostih in glamuroznih detajlov, postala pravi mali ženski univerzum. Vsega 28 kvadratov velik interier je kljub svoji majhnosti svetel in zračen, šik detajli, pa ga spremenijo v zavidanja vreden stajliš prostor.

Dnevni prostor ima kavč in klubsko mizico, pa tudi jedilni kot, ki lahko hkrati služi kot delovni kotiček. V kotu je nameščena udobna postelja, ki na ta način zavzema minimalno količino dragocenega prostora. Čeprav je dnevna soba hkrati tudi spalnica in jedilnica, pa so vsi deli interjerja med seboj jasno ločeni, kar je pri garsonjerah še posebej pomembno.

Dodatki v obliki blazin in pregrinjal v umirjenih rožnatih odtenkih poskrbijo za udobje. Da prostor kljub vsemu ne bi deloval preveč dekliško, poskrbijo sivi odtenki. Namesto klasične omare je tukaj ta hip zelo trendovski samostoječi obešalnik na kolesih, ki poleg funkcionalnosti služi tudi kot dekorativni element v stanovanju. Prikupno miniaturno stanovanje ima tako vse, kar premorejo veliki.

Foto: Fastighetsbyran