Povejta, kako spita in povem vama, kakšna je vajina zveza

Položaji spanja razkrivajo mnogo več kot si mislita.

Ker položaj, v katerem s partenerjem spita, pove veliko več, kot si mislita.

1. Mu zaspiš na prsih?

Položaj, v katerem eden od partnerjev položi glavo na prsni koš drugega, je pokazatelj nežnosti in pozornosti. V vajinem odnosu sta oba skrbna drug do drugega ter se veliiiko crkljata in razvajata.

2. Si med spanjem nista nasproti?

Če sta vajina hrbta odmaknjena drug od drugega, vsak pa zaspi obrnjen na svojo stran brez dotikanja partnerja, to sploh ni negativen pokazatelj dinamike vajine zveze. Takšen položaj kaže na potrebo tako po pozornosti kot tudi po neodvisnosti v odnosu. Če med spanjem potrebujeta več prostora zase, ni s tem prav nič narobe.

3. Nekdo od vaju želi kraljevati in imeti celo posteljo le zase?

Prostora v postelji včasih enostavno ”zmanjka”, sploh za tistega partnerja, ki si nato želi podrediti tako odejo kot posteljo – in partnerja. Gre za jasen faktor sebičnosti v odnosu, zato je čas za iskren pogovor.

4. Žlička na razdaljo

Če sta v prvih letih zveze zaspala in se prebujala v tesni žlički, je ohlapna žlička najbolj običajna spalna poza partnerjev, ki so v zvezi že več let. Takšen položaj je pokazatelj zrelejše harmonije v odnosu in še močnejšega zaupanja.

5. Zaspita tesno drug ob drugem?

Slednji položaj, ko sta tesno drug ob drugem obrnjena v enako smer, je pokazatelj ljubezenske harmonije, sproščenega udobja in strasti. Takšen položaj je predstavljen kot najidealnejši. Tisti partner, ki zaspi objemajoč hrbet drugega, običajno prevzema dominantno vlogo v razmerju in je posebej pozoren in skrben do partnerja, medtem ko partner spredaj, ki prejema objem od zadaj, s položajem sporoča zaupanje.