Poslastica za ljubitelje kultne kriminalke

Poglejte srhljiv napovednik za film 'Umor na Orient ekspresu', z najbolj zvezdniško igralsko zasedbo leta.

Na velika platna prihaja ekranizacija enega najbolj poznanih kriminalnih romanov Agathe Cristie, Umor na Orient ekspresu. Objavljen je tudi že prvi napovednik filma z zvezdniško zasedbo, ki je veliko srhljivejši, kot bi morda pričakovali. Prestižna in razkošna vožnja z vlakom preko Evrope se hitro spremeni v razburljiv misterij, ki vključuje trinajst popolnih tujcev in en umor, za katerega so osumljeni prav vsi.

Detektiv Hercule Poirot (Kenneth Branagh) je na vlaku Orient Ekspres, kjer sreča svojega dobrega prijatelja. Zaradi snega so obtičali na Balkanu, nekje med Vinkovci in Slavonskim Brodom. Naslednje jutro je Samuel Edward Ratchett (Johnny Depp) najden zaboden v svojem kupeju (12 vbodov z nožem). Na vlaku je, skupaj s Poirotom, 13 oseb, ki na prvi pogled nimajo prav nič skupnega. To pa se spremeni, ko se razkrije prava identiteta umorjenega in večine ostalih na vlaku. Žrtvina kriminalna preteklost razkriva jasen motiv, morda celo razlog za umor, ampak kdo je morilec? Hercule Poirot se poda v tekmo s časom z namenom rešiti skrivnostno uganko, preden morilec ponovno napade.

Režiser in glavni igralec Kenneth Branagh je uspel za potrebe ene najtežje pričakovanih kriminalk letošnjega leta, zbrati skupaj zares odlično igralsko zasedbo, ki jo sestavljajo Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Willem Dafoe in Judi Dench. Poglejte prvi napovednik filma, ki prihaja v kinematografe 9. novembra.