Tisoče kupcev po vsem svetu čaka na to odejo

Zadnji modni trend pri urejanju vašega doma...

Ste že zasledili trend odeje, ki spominja na morsko deklico? Te odejice so namreč obnorele družbena omrežja kot sta Instagram in Pinterest in to sezono nanjo čaka na tisoče kupcev po vsem svetu. Na voljo pa so tudi v Sloveniji in sicer v Etiketini spletni trgovini. Topla in mehkra odeja vas bo grela ter hkrati polepšala vaš dom. Zadnji modni trend med odejami, na katere prisegajo ljubiteljice sodobno urejenega doma, je topla pletenina, ki je obnorela družbena omrežja priljubljenih modnih blogerk.

 

Vedno znova občudujete fotografije privlačnih stanovanj na Instagramu in Pinterestu? Ne boste verjeli, a zelo malo je potrebno, da se tudi vaš dom spremeni v stanovanje, ki si ga že dolgo želite. Za ključne spremembe pa ne potrebujete veliko denarja, le nekaj dobrih idej in kosov. Eden takšnih je zagotovo odeja v obliki morske deklice, saj bo vedno krasila vaš kavč, hkrati pa vas bo grela in poskrbela za prijetne zimske večere. Izbirate lahko med bolj drznimi in najbolj modnimi barvami te zime  kot sta roza in priljubljena mint barva.

Poleg tega, da je odeja izvrsten kos s katerim boste polepšali svoj dom, z njo zagotovo ne morete zgrešiti, če jo podarite za darilo svojim najbližjim.