Poletni ljubezenski horoskop

Kdo bo to poletje uresničil svoje ljubezenske sanje?

Poletje je tudi uradno prispelo v naše kraje in večini misli verjetno že uhajajo na brezskrbne počitniške dni, nekje ob morju. To pa je tudi čas vročih poletnih romanc, zato preverite, kaj vam za to poletje v ljubezni napovedujejo zvezde.

Oven

Venera vam bo vladala vse do 8. oktobra, kar pomeni, da vas čaka zelo razburljivo poletje. Pripravite se na romantične, igrive in strastne dni, a pazite, da se ne opečete. V začetku avgusta bi lahko prišlo do večjih pretresov v vašem ljubezenskem življenju, zato reagirajte previdno. Pomembne novice lahko pričakujete sredi avgusta. Sprostite se in uživajte na polno. Letošnje poletje bo vaše!

Najbolje se boste ujemali z levi, strelci in vodnarji, medtem ko se rakom, kozorogom in ribam raje izognite.

Bik

To poletje vas čakajo počitnice, kot si jih samo želite. Če ste v zvezi, bo na ljubezenskem področju junij najbolj ugoden mesec za vas. Samskim bikom pa se priložnost za novo romanco odpira v juliju. Bodite odprti za novo priložnost, ki se bo ponudila in to z osebo, s katero sta že stara znanca.

Prava izbira za vas so to poletje device, ribe, škorpijoni in kozorogi, izognite pa se levom, vodnarjem in ovnom.

Dvojčka

Pred vami je še nekaj umirjenih dni, brez nepotrebnih dram in pretresov na ljubezenskem področju. Do konca julija boste brezskrbno jezdili na ljubezenskih valovih. V avgustu pa lahko pričakujete nove turbulence v odnosih, a se bodo strasti do konca poletja umirile, razmerje pa ustalilo.

Tehtnice, vodnarji, ovni in strelci so vaša prava izbira za vroče poletne dni, device, ribe in biki pa malo manj.

Rak

To poletje bo prava priložnost, da boste končno preboleli staro ljubezen in naredili korak naprej. Zvezde bodo na vaši strani zlasti od 24. julija do 8. avgusta, ko boste najprivlačnejši za nasprotni spol. Zato nikar ne zapravljajte energije s preteklostjo in se raje usmerite na novo priložnost, ki se bo ponudila.

Škorpijoni, ribe in raki bodo vaši najboljši spremljevalci. Izogibajte se tehtnicam, ovnom in dvojčkom.

Lev

Venera bo vaša vladarica skozi vso poletje, zato pričakujte pestro ljubezensko dogajanje. Počutili se boste naravnost odlično in romantičnih trenutkov zagotovo ne bo manjkalo. Konec avgusta se zna zgoditi, da se bo nenadoma znova pojavil »tisti, ki je izginil«.

Strelci, ovni in dvojčki so prava izbira za vas to poletje, škorpijonom, bikom in rakom pa se raje izognite v širokem loku.

Devica

Za device bi lahko bilo letošnje poletje na ljubezenskem področju resnično nepozabno. Že junij jim je zaradi vpliva Saturna naklonjen, prave priložnosti pa se odpirajo v juliju, ko bodo vrata novim ljubeznim na široko odprta. Tudi avgust bo poln strasti in novih znanstev, a previdno, da vas ljubezenska evforija ne odnese predaleč!

Odlično se boste ujeli s kozorogi, biki in raki, precej manj pa s strelci, dvojčki in levi.

Tehtnica

Poletne romance so malo verjetne, saj vam zvezde na ljubezenskem področju ne bodo ravno naklonjene. Za tiste v zvezi je velika verjetnost konfliktov, zato je pomembno, da si vzamete čas zase in se dobro spočijete. Konec avgusta boste stopili v novo, stabilno obdobje, na katerega tako nestrpno čakate.

Vodnarji, dvojčki in levi vam bodo naklonjeni, kozorogi, raki in tehtnice pa precej manj.

Škorpijon

Letošnje poletje boste bolj kot na ljubezen, osredotočeni na kariero. Bolj kot spoznavanju novih ljudi, se boste posvetili odnosu z nekom, ki ga že dalj časa poznate. V tem obdobju potrebujete ob sebi nekoga, na katerega se lahko zanesete. Naredili boste nekaj večjih načrtov za naslednjih pet let, konec avgusta pa se začenja novo obdobje tudi na ljubezenskem področju.

Dobra kombinacija so ribe, raki in device, slaba pa vodnarji, levi in tehtnice.

Strelec

Trenutno ste bolj osredotočeni na druženje s prijatelji, kot na romantične zveze. Toda odnos z enim od vaših prijateljev, bi se lahko to poletje spremenil v nekaj več. Možne so tudi romance na počitnicah ob morju. Bodite pozorni na konec avgusta, ko lahko pride do izbruhov ljubosumja brez pravih razlogov.

Ujeli se boste z ovni, levi in tehtnicami, izognite pa se ribam, devicam in škorpijonom.

Kozorog

Čaka vas vroče poletje, polno strasti, toda ob koncu julija boste stopili v dokaj naporno obdobje, ko bodo vaša čustva na precejšnji preizkušnji. Sredi avgusta se bodo stvari umirile in pogled na vašo zvezo izkristaliziral.

Kombinacija z biki, devicami n škorpijoni bo eksplozivna, medtem ko se z ovni, tehtnicami in strelci raje ne spuščajte v razmerje.

Vodnar

To poletje si boste zaželeli spremembe na ljubezenskem področju. Želeli boste eksperimentirati, privlačila vas bodo nasprotja. Največ boste pripravljeni tvegati konec julija, ko se boste morda odpravili tudi na daljše potovanje.

Z dvojčki, tehtnicami in strelci se boste odlično ujeli, z biki, škorpijoni in raki pač ne.

Ribi

Pred vami je noro poletje, ko boste izvrstno razpoloženi, romantični in spogledljivi. Zaradi te energije.boste za nasprotni spol magnetično privlačni. Konec julija boste nekoga spoznali in ga zasuli s svojo nežnostjo in pozornostjo. Obdobje naslednjih treh mesecev bo pokazalo, ali se bo iz tega odnosa razvila »prava stvar«.

Raki, škorpijoni in kozorogi bodo prava izbira za vas, medtem ko se dvojčkom, strelcem in vodnarjem raje izognite.

Foto: Emily Illuminate/shutterstock