Poletje na Instagramu

Ideje za zanimive fotografije, ki bodo pritegnile nove sledilce.

Instagramu priljubljenost še vedno narašča, poletje je pa kot nalašč za deljenje zanimivih fotografij s plaž, potovanj po večjih in manjših mestecih, hribih in povsod drugod. Nimate idej za zanimive fotografije, ki bi pritegnile nove sledilce? Berite naprej!

Vaš feed naj odseva … vas
Še nimate teme ali rdeče niti svojega feeda? Možnosti je ogromno – lahko so vse fotografije podobnih barv (pomagate si lahko z uporabo vedno istega filtra, če je to primerno). Lahko ustvarite zanimivo sosledje kompozicij v posameznih vrsticah feeda … Tu dajte svoji domišljiji prosto pot. Če neradi izpostavljate svoj obraz, lahko na fotografiji pokažete roke, morda noge. V tem primeru poskrbite, da bodo vaši nohti vedno lepo urejeni in nalakirani s kakšno izmed letos zelo popularnih barv (na primer opečnato oranžna, svetlo in tudi temno modra, roza in rdeče barve jagodičevja in nekoliko bolj umirjeni mlečni in mint; veliko izbiro kvalitetnih lakov raznih barv, vam ponuja znamka O.P.I. Z njimi boste mladostno zaživeli in pritegnili vso pozornost).

Kaj naj bo na fotografiji?
Objavljajte tisto, kar je zanimivo vam, le tako boste lahko redno objavljali pristne fotografije, ki bodo odsev vašega življenja. Poleti motivov resnično ne manjka – izleti na morje in v gore, obisk vaše najljubše kavarne, potepanje po zanimivih mestih, sobotno jutro na tržnici, cvetje … Na fotografijah lahko predstavite tudi ljube kozmetične izdelke – če imate odlično rutino nege obraza in ličenja, bodo sledilke zagotovo vesele nasvetov. Če tega še nimate, priporočamo, da pobrskate med znamkami kot sta Clinique in Estée Lauder za negovalne, pri lepotnih pa zagotovo ne boste zgrešili z Max Factorjem, Bobbi Brown ali Rimmelom.

Popolna fotografija
Za popolno fotografijo danes ne potrebujete več dragih DSLR-jev, saj že nekateri telefoni srednjega cenovnega razreda omogočajo popolne instagramabilne fotografije. Pritegnil nas je Huawei Y7 Prime 2018 ki ponuja tisto, kar ne najdete v večini pametnih telefonov srednjega razreda in številnih dražjih napravah. Najnovejši Huawei-jev pametni telefon ima dvojno kamero, ki vam omogoča tudi fotografiranje z globino, zamegljenim ozadjem za objektom. Učinek je podoben tistemu, ki ga nudijo kvalitetni fotoaparati in najdražji pametni telefoni.

PR sporočilo