Poglejte prvi napovednik za Petdeset odtenkov teme

Christian in Ana sta nazaj in prinašata še več erotičnega naboja.

Z današnjim dnem se začenja novo poglavje svetovnega fenomena, ki je na dobri poti, da znova zasvoji gledalce po svetu. Gre seveda za nadaljevanje lanskoletne senzacije Petdeset odtenkov sive, ki to pot obljublja nekaj za odtenek temnejšega. Prvi napovednik romantične drame Petdeset odtenkov teme razkriva, da ljubimca Christian Grey (Jamie Dornan) in Anastasia Steele (Dakota Johnson) ne bosta prav dolgo zdržala drug brez drugega. Njuno strastno razmerje bo tokrat potekalo po povsem novih pravilih, ogrožale pa ga bodo temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja.

Ko smo se nazadnje srečali z glavnima junakoma, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja. Usodno privlačni Christian je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe. Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora.

Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost.

Novo poglavje Petdesetih odtenkov, ki prinaša še več erotičnega naboja in nekaj za odtenek temnejšega, prihaja v naše kinematografe februarja 2017, do takrat pa si poglejte prvi napovednik.

Foto: Universal