Podarite nekaj, kar bo ogrelo srca vaših najbližjih

Tudi vi se verjetno že sprašujete kaj podariti mami in očetu, babici ter dedku, sestram, bratom, … Ker so prihajajoči prazniki simbol topline, podarite nekaj, kar bo ogrelo srca vaših najbližjih.

Decembrsko praznično obdobje v družine prinaša radost in še več topline. Kako zelo prijetno je, ko iz kuhinje zadiši po pravkar pečenih piškotih, ko se za mizo zberejo najbližji in se prižgejo utripajoče lučke! Le kdo lahko ostane ravnodušen ob pravljičnem času, kot je božič?

 foto: Prispodobe

Prve snežinke so že pričarale nekaj prazničnega vzdušja, kmalu bomo postavili še božična drevesca, hkrati pa zagotovo razmišljali, kaj tokrat skriti v darilca za svoje najbližje. Tudi vi se verjetno že sprašujete kaj podariti mami in očetu, babici ter dedku, sestram, bratom, …

Ker so prihajajoči prazniki simbol topline, podarite nekaj, kar bo ogrelo srca vaših najbližjih. Z dobro fotografijo vam bo to zagotovo uspelo. Kar predstavljajte si babico in dedka, kako ponosno bosta razkazovala fotografijo svojih vnučkov, sploh če bodo ujeti trenutki nekaj posebnega.

 foto: Prispodobe

Simpatična fotografinja Urška Klajder je zagotovilo za dobro fotografijo. Skupaj s kolegico Živo Tory v studiu Prispodobe ustvarjata spomine nepozabnih trenutkov. Sveže, brezčasne in minimalistične umetniške podobe, v katerih bodo shranjeni najtoplejši spomini. Predbožični čas je enkraten trenutek za ustvarjanje novih spominov, saj so fotografije naših otrok, odetih z božičnih vzdušjem, še posebej lepe in tople.

 foto: Prispodobe

Fotografske utrinke lahko pretvorite tudi v simpatična darilca. Fotografije v okvirjih ali izdelane na platnu ali lesu bodo čudovit okras na vaši steni. Tiste, izdelane na obeskih, pa lahko okrasijo vašo smrečico, ali pa jih vašim najbližjim prinese božiček. Tako, zdaj veste, kaj podariti babici in dedku!

 Obesek za na smrečico s fotografijo vašega otroka.

Foto: Prispodobe

 Fotografije, izdelane na platnu ali lesu in postavljene v mozaik.

Foto: Prispodobe

Ponuja se vam pisana paleta možnosti, ki vam zagotavlja, da bodo vaša darilca letos nekaj posebnega. Hkrati pa zagotovo ne bodo ostala pozabljena.