Perpetuum Jazzile s čutno priredbo Adeline uspešnice

In še tri ostale vroče glasbene novosti.

Da je poletnih počitnic konec, priča tudi pestra ponudba glasbenih novosti. V nadaljevanju vam predstavljamo štiri čisto sveže videospote, med katerimi je tudi nova izvrstna priredba priljubljene slovenske vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile.

1. Perpetuum Jazzile – All I Ask (Adele)

Vokalna zasedba Perpetuum Jazzile je oboževalce presenetila s čustveno priredbo Adeline uspešnice All I Ask. Z njo napovedujejo izdajo novega albuma z naslovom Both Sides, ki bo izšel oktobra. Odločili so se tudi za nekoliko drugačen, 360-stopinjski videospot. Gre za dokaj novo tehnologijo, ki gledalca postavi v središče dogajanja in mu omogoča, da sam izbira smer pogleda.

2. Sia – The Greatest

Pevka Sia je svoje oboževalce presentila s čisto svežo skladbo The Greatest, ki je posvečena žrtvam strelskega pohoda v Orlandu. V odličnem videospotu znova nastopa plesalka Maddie Ziegler, ki s plesnimi gibi v zapuščeni stavbi oživlja mrtve otroke in tako prinaša novo upanje.

3. Kanye West – Fade

Kanye West je človek, ki ga nekateri sovražijo, drugi pa ga imajo za genija. Vsak njegov glasbeni izdelek sproži burne reakcije in nič drugače ni bilo niti ob premieri njegovega najnovejšega videospota za pesem Fade, ki ga je prvič predstavil na podelitvi MTV nagrad, 28. avgusta. Video je zdaj na voljo tudi na YouTubu, glavna zvezda v njem pa je doslej malo znana Teyana Taylor, ki navdušuje s popolno izklesanim telesom. Glasbenica in plesalka je po zaslugi spektakularne koreografije in vročih scen pod tušem s svojim zaročencem, košarkarjem Imanom Schumpertom poskrbela, da jo je dodobra spoznal ves planet.

4. Melanie C – Anymore

Melanie C se je odločila, da se ne bo pridružila Geri Horner, Mel B in Emmi Bunton ob 20. obletnici uspešnice Wannabe. Razlog je njena solo kariera, saj oktobra izide pevkin sedmi studijski album Version Of Me. Napoveduje ga skladba Anymore, ki je dobila tudi čisto sveži videospot.