Pastelna simfonija nove kolekcije H&M Home

The New Palette poimenuje vse lepo, kar si želite v svojem domu.

The New Palette poimenuje vse lepo, kar si želite v svojem domu.

Ob vprašanju in ugibanju, kakšne bodo letošnje trendovske barvne palete interierjev in dekor dodatkov, je H&M Home z novo kampanjo The New Palette ponudil odgovor na dlani.

Če si ljubiteljica nežnih pudrastih roza in rožnatih odtenkov, ti bodo letošnji trendi opremljanja notranjih prostorov pisani na kožo. H&M je namreč v svoji novi kolekciji izdelkov za dom predstavil dekorativne predmete, okrasne dodatke in uporabne pripomočke v omenjenih elegantnih barvnih tonih, ki bodo tvojemu domu podarili čar urejenega domačega glamurja v svetlih niansah.
Če se zgledujemo po H&M-ovih predlogih, se bodo trendovske pudraste barve idealno obnesle v kombinaciji z belimi in krem odtenki, medtem, ko jim bo marmor dodal nekaj iskane sofisticiranosti. Ne moremo oporekati dejstvu, da predlagane barvne kombinacije delujejo pomirjujoče in blagodejno, obenem pa pričarajo svetlo razkošje udobnega doma.

In v kolikor si si v novem letu zadala nekaj interirernih sprememb in osvežitev, ti tokrat prinašamo najnovejše H&M Home inspiracije.