Pametne ženske, ki obožujejo flirtanje

Ženske rojene v tem znamenju so nepopravljive zapeljivke!

Ženske rojene v tem znamenju so pametne zapeljivke!

Si izredno prilagodljiva in fleksibilna, poleg tega pa si polna zanimivih življenjskih modrosti? Stremiš k vedno novim spremembam v življenju ter se najraje od vsega predajaš sanjarjenju in fantaziranju? Čeprav se ne znajdeš najbolje, ko so v igri čustva, si prizadevaš za lepši in boljši svet. In ker sta ti oseben prostor in zasebnost zelo pomembna, te moški občudujejo, sama pa se najbolje izkažeš pri flirtanju. Če to drži tudi zate, si nedvomno vodnarka!

Neustavljive zapeljivke, ki sprva dajejo vtis sramežljive in nedostopne ženske, skrivajo v sebi velike želje in močno strast.
Draga vodnarka, katere so tvoje največje sanje, željeni dosežki, sanjske destinacije in nepozaben zmenek?

O čem sanja vsaka vodnarka?

Ni skrivnost, da sanjarijo in veliko razmišljajo o svoji prihodnosti in prihodnosti drugih, o idealnem svetu in idealnih medčloveških odnosih. Morda so vodnarke prav zato do trenutnega stanja sveta in odnosov tako ravnodušne.

Tvoj sanjski življenjski dosežek?

Trudiš se živeti idealistično podobo življenja, saj si najbolj od vsega prizadevaš uresničiti lastno vizijo prihodnosti.

Kraji, kamor si želiš odpotovati…

Znano je, da je vodnarkam še posebej blizu Rusija, njihovo mesto pa prestolnica Moskva. Že načrtuješ novo potovanje?

Zmenek, o katerem fantaziraš

Naj bo to čimbolj skrit, neraziskan, neobičajen kraj in vodnarka bo srečna! Bolj kot bo zanjo neznano in povsem novo, večje bo njeno občudovanje pozornega moškega.