One te bodo motivirale, da pričneš s telovadbo

Uresničite enega izmed vaših primarnih ciljev in pričnite s telovadbo.

Izredno navdihujoči Instagram profili, zaradi katerih se boš že danes podvizala in naredila nekaj dobrega za svoje telo.

Verjamemo, da je pozimi mnogo težje slediti zdravim navadam in vztrajati pri telesni vadbi, sploh če je le-ta vezana na kakršnekoli aktivnosti zunaj. Pa vendar, kdor je aktiven poleti, lažje ostane aktiven tudi v hladnejših mesecih, saj se z lahkoto odloči za novo, prilagojeno obliko vadbe, ki ni odvisna od vremena.

Kaj pa tiste, ki se v zimskih mesecih prvič odločijo za redno telesno vadbo, a nekako ne najdejo dovolj močne motivacije, zunanji vremenski dejavniki pa jim pri tem niso prav nič v pomoč? Zdaj ni več prostora za podobne izgovore, saj so toplejši dnevi že tukaj!

V kolikor tudi tebi primanjkuje zelo pomembne motivacije za telovadbo, smo izbrskali 5 Instagram profilov, ki te bodo že danes ”nagnali” z udobnega domačega kavča ali postelje v najljubše superge, ki čakajo na ta dan že vse od prvega tedna v januarju. Saj veš, takrat, ko si sklenila v novoletnih zaobljubah, da je letos zares čas, da pomigaš in narediš nekaj dobrega tudi zase in za svoje telo.

Amanda Bisk

Caitlin Turner

Base Body Babes

  Anna Victoria

  Natalie Uhling