Modno stanovanje, ki navdušuje z barvnimi odtenki

Igralka Diane Keaton ima očitno izpiljen okus za modo in interier.

72-letna igralka Diane Keaton ima očitno izpiljen okus za modo in interier.

Diane Keaton, ki je svoje igralske sposobnosti dokazala v nekaterih največjih filmskih klasikah vseh časov, je velika ljubiteljica mode, zato je tudi ona ena izmed tistih igralk, ki ne potrebujejo stilista, očitno pa je velika mojstrica tudi za opremljanje notranjih prostorov, če je moč soditi po njenem brezhibno urejenem in šik newyorškem stanovanju, ki ga prodaja za 17.5 milijonov dolarjev.

Sprehodite se po prostorih svetlega newyorškega stanovanja, kjer vas bo niz skrbno izbranih barvnih odtenkov navdihnil za osvežitev tudi vašega doma.

Ko je Diane imela 30 let in odigrala svojo najbolj zapomljivo vlogo Annie Hall v istoimenskem filmu Woodyja Allena, se je odločila za nakup ogromnega stanovanja na prestižnem Manhattnu. Podatek, koliko je za stanovanje morala odšteti takrat, ni znan, a v štiridesetih letih je vanj nedvomno vložila veliko truda in ljubezni ter ustvarila dom z osebnostjo. Zdi se, da je vsak kotiček njenega stanovanja do potankosti premišljen, postavitev vsakega predmeta se zdi smiselno načrtovana, zaradi česar pa ne dobimo občutka stroge zaprtosti prostora, temveč odrptega in živega doma, kjer nas po svoje navdušuje vsaka soba in prostor.

Prestižno stanovanje, ki se nahaja v zgradbi, kjer so nekoč bili sosedje tudi Demi Moore, Steven Spielberg, Donna Karan, Tiger Woods in Steve Martin, se ponaša s privatnim dvigalom, domačo knjižnico, ogromno kuhinjo (njena velikost znaša kot je kvadratura povprečnega stanovanja v New Yorku) ter razkošno dnevno sobo, ki se povezuje z elegantno jedilnico.

”Okna so bila z vseh strani in takrat sem se zaljubila v prostrano odprtost tega stanovanja, moje zanimanje za arhitekturo in interier pa se je takrat zares zasidralo vame,” je dejala Diane medtem, ko je obujala spomine na prve mesece v dotičnem stanovanju.