Nutella Cafe: kot bi vstopili v ogromen kozarec Nutelle

Kako bo videti prva Nutellina restavracija na svetu in katere poslastice bodo na meniju?

31. maja bodo sanje številnih ljubiteljev Nutelle postale resničnost. Družba Ferrero bo namreč na ta dan v Chicagu odprla prvo uradno Nutella restavracijo na svetu, ki bo v celoti posvečena temu priljubljenemu čokoladno-lešnikovemu namazu, ki izvira iz Italije.

Nutella Cafe na aveniji Michigan je zasnovan tako, da bodo gosti ob vstopu v to edinstveno restavracijo dobili občutek, kot da so vstopili v ogromen kozarec Nutelle. Vse v restavraciji bo namreč v znamenju čokolade in lešnikov, od sten, stropa, luči, pa vse do najmanjših dekorativnih detajlov.

Na jedilniku restavracije posvečene Nutelli, bodo tako sladke kot slane jedi. In čeprav vse jedi ne bodo vsebovale Nutelle, pa bodo tako ali drugače povezane s tem namazom. Obiskovalcem bodo med drugim na voljo klasični francoski rogljički in palačinke z Nutello, jabolčna pita z Nutellinim prelivom, Nutellin fondi s sadjem, edinstveni Liege vaflji ter različni sladoledi z dodatkom Nutelle. Se vam že cedijo sline? Morda pa Nutella Cafe kmalu prispe tudi v Evropo. Držimo pesti, do takrat pa si lahko v fotogaleriji pogledate, kaj vse se bo znašlo na jedilniku restavracije.

[easy_image_gallery]