Numerologija – kaj števila povedo o vašem otroku?

Ste se kdaj vprašali, če ste morebiti svojega otroka zaznamovali ravno z imenom?

Poznavalci numerologije verjamejo, da nas ime zaznamuje ter določa naš značaj, nagnjenosti in temperament. Ste se torej kdaj vprašali, če ste morda svojega otroka zaznamovali ravno z imenom? Sedaj imaste možnost, da preverite ali trmo, nemir, raztresenost, inteligenco,… lahko povežete z numerološkim izračunom. Na list papirja zapišite ime in priimek vašega otroka, vsaki črki pripišite ustrezno število, vse to pa nato seštejte. Če je vsota dvomestna, števili ponovno seštejte.

Sedaj je čas, da preverite kaj o vašem otroku povedo števila. Morebiti pa boste ravno v numerologiji našli odgovore na nekatera vprašanja.

Vrednosti črk:

A, I, J = 1

B, K, R = 2

C, G, L, S, Š, Č, Š = 3

D, M, T = 4

E, H, N = 5

U, V = 6

O, Z, Ž = 7

F, P = 8

Kaj torej števila povedo o vašem otroku?

Ena

Živahni, dinamični, včasih malce raztreseni. Precej egoistični, svoje interese radi postavijo na prvo mesto. Hkrati so zelo ineligentni.

Dve

Število, ki prinaša srečo in zadovoljstvo. To se odraža v močno izraženih čustvih in romantiki. Prilagodljivi, sodelujoči in družabni.

Tri

Inteligentni, poduhovljeni, šesti čut je pri njih zelo razvit. Močno razvit je tudi občutek za predvidevanje stvari in dogodkov. Polni zamisli in nemirenga duha.

Štiri

Število, ki predstavlja solidarnost, obvezo in popolno predanost. Zvesti, zanesljivi, svobodomiselni, hkrati trmasti in včasih neprilagodljivi. Pri njih tabujev ni.

Pet

Družabni, svetovljanski, komunikativni, avanturistični, raziskovalnega a hkrati nemirnega duha. Gibanje je njihov obvezen del življenja.

Šest

Izvrstni partnerji in roditelji. Idealisti, vladarji ljubezni in družine, zelo sposobni in izjemno organizirani. Vedno pripravljeni na vse. Hkrati pretirano zaščitniški in zasvojeni s popolnostjo.

Sedem

Poduhovljeni, delovni, predvsem umetniško usmerjeni. Imajo izjemno razvit smisel za estetiko. Pogosto čutijo težnjo po dokazovanju samih sebe. Včasih se radi umaknejo v svoj lasten svet.

Osem

Skrivnostni, tihi, zaprte narave. Zasebno življenje, misli in občutke ohranjajo zase. Hkrati so polni energije, samodiscipline in tekmovalnosti.

Devet

Revolucionarji, glasniki sprememb, vedno si želijo nekaj novega, drugačnega in boljšega. Potrebujejo veliko osebnega prostora ter obožujejo avanture. Polni so modrosti in izkušenj.

Pa naj bodo takšni ali drugačni, mi jih imamo neizmerno radi!