Nove glamping hiške v Ribnem na Bledu

Kampirajte s stilom v senci smrekovega gozda.

Po gozdnih vilah v Campingu Bled in elitnem Bled Garden Village je slovenski turistični biser bogatejši še za tretji glamping. V Ribnem na Bledu so v neposredni bližini hotela Ribno namreč odprli novo glamping naselje. Gostom, ki si bodo zaželeli vse bolj priljubljenega luksuznega kampiranja je tam odslej na voljo šest eko lesenih hišic za štiri osebe, ki so jih postavili v senco smrekovega gozda. Vsaka hiška je poimenovana po eni izmed slovenskih rož, tako da gostje lahko spijo v Zvončici, Nageljnu, Planiki, Lepemu čeveljcu, Encijanu in Šmarnici.

Hišice so narejene iz slovenskega lesa. V notranjosti so opremljene z dvema omarama, taburejema, foteljema, pogradoma in televizijo, na zunanji terasi pa je zasebna kad z vročo vodo. Vsaka hiška je izolirana in ima ogrevanje, zato je primerna za bivanje čez celo leto. Gostom je na voljo tudi od hišice ločena privatna kopalnica, za popolno sprostitev pa so na voljo še savne, masažni salon in skupni pokrit prostor z ognjiščem.

Gostom ponujajo tudi košarice s slovenskimi jedmi, ki si jih lahko naročijo na teraso pred samo hišico. Možna je izbirati med košarico za zajtrk in dnevno/večerno toplo ali hladno košarico. Poskrbeli so tudi za romantike in vegetarijance. Za dodatno a-la cart ponudbo pa je na voljo hotelska restavracija.

Foto: Glamping Ribno