Nova komedija ljubljenca občinstva, Ranka Babića

Za rojstni dan ga bo doletela kriza srednjih let.

Po uspešnici Moška copata, ki je presegla kar nekaj rekordov, na gledališke odre Špas teatra prihaja nova avtobiografska komedija Ranka Babića: Kriza srednjih let. Ta je hujša od pubertete, saj stvari, žal, ne gredo več navzgor, ampak obratno!

V predstavi Kriza srednjih let bo priljubljeni komedijant Ranko Babić z občinstvom zaupno delil izkušnje o tem, kako se sooča s krizo srednjih let, ki prej ali slej doleti vsakega moškega. In kako ta, hočeš-nočeš, vpliva na odnose z boljšo polovico. Po prihodu drugega otroka v družino, selitvi in opazkah, da pri 38 letih ni več tako poskočen, agilen in fleksibilen kot je bil nekoč, je Ranko začel iskati hitre rešitve. Da bo le žena začela ponovno nositi tangice! Stisnil je tudi zobe, začel plesati salso in hodit na jogo za pare. In potem novo presenečenje. Je res iz leta v leto bolj podoben očetu in njegova draga svoji mami?! Morda sta za vse to kriva otroštvo in vzgoja, morda pa so srednja leta samo pravi čas, da se poišče strokovna pomoč! V novi nori komediji Kriza srednjih let bo Ranko prvič spregovoril tudi o tem, kako je na drugem otroku delal več kot tri leta, hodil na teste, štel kdaj so ovulacijski dnevi in prvič v življenju zavračal seks, ker se je, kot pravi, na trenutke počutil kot mašina za proizvodnjo spermijev. Ja, če to ni kriza?!

“Ko sem štartal s predstavo Moška copata, si niti v sanjah nisem mislil, da bo dobila laskavi naziv najdlje trajajoče hit komedije Špas teatra. Nekaj najlepšega je, ko veš, da si nasmejal več kot 115.000 gledalk in gledalcev. Občinstvo me je velikokrat spraševalo, kaj bo moja naslednja predstava? In ker so si želeli še, se zdaj vračam z novo komedijo. Pripravite se na nadaljevanje, na še bolj aktualno in za vsakega moškega zelo bolečo temo – krizo srednjih let. Ampak verjemite mi, ta je lahko tudi zelo zabavna,” je povedal Ranko Babić, ki bo novo predstavo prvič odigral prav na svoj 38. rojstni dan, 20. septembra. Po štirih že skoraj razprodanih predpremierah pa Ranka čaka tudi medijska premiera, ki bo 28. septembra v Mengšu, kjer domuje Špas teater.

Občinstvo si je želelo še in zdaj se Ranko Babić vrača – v drugem delu Moške copate! 14 dni pred premiero je Ranko Babić prodal že 1000. vstopnico za novo monokomedijo, ki jo bo prvič odigral prav na svoj rojstni dan.

Vstopnice so v prodaji na Petrolu, Eventim prodajnih mestih in www.spasteater.com

Foto: Marko Delbello Ocepek, Dejan Nikolić