Nov slovenski hotel s petimi zvezdicami

Kaj svojim petičnim gostom ponuja Atlantida Boutique hotel v Rogaški Slatini?

Legenda o Atlantidi, izgubljenem mestu, pripoveduje o kraju neverjetnega bogastva in naravne lepote. A ker potopljenega mesta do danes še niso odkrili, njegovih lepot ne moremo preveriti. Lahko pa si ogledamo povsem nov Atlantida Boutique hotel, ki je letošnjo jesen svoja vrata odprl v središču zdraviliškega dela Rogaške Slatine.

Sodoben hotel s petimi zvezdicami ponuja 76 luksuzno opremljenih dvoposteljnih sob in apartmajev. V hotelskem preddverju se poleg recepcije nahajata še bar in trgovina, ob lobbyju pa je restavracija za goste hotela.

Nad pritličjem je medetaža, ki je namenjena galeriji, fitnesu, frizerskemu salonu in trafiki s prehodom do obnovljenega dela. Nad restavracijo je še a’la carte restavracija z lokalno in mednarodno kuhinjo, gosti hotela pa se v poznih urah lahko zabavajo tudi v klubu.

V prvem nadstropju se nahaja ogrevani notranji bazen z zunanjo teraso, obsega pa še wellness program s savnami, solno sobo in masažami.

Sobe v nastanitvenem delu so sodobno opremljene in vključujejo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom. Nekatere nudijo tudi sedežno površino za sprostitev po napornem dnevu.

Zasebne kopalnice so opremljene s kadjo ali prho ter izdelki za osebno nego.

Vsi prostori hotela so upravljani s pametnimi sistemi, ki gostom nudijo vso potrebno udobje.

Foto: Atlantida Boutique hotel