Njemu je vseeno za teh 6 stvari, ki tebe skrbijo

Ker tudi sama veš, da stvari, ki te skrbijo iz dneva v dan, za vajino zvezo sploh niso pomembne.

Ker tudi sama veš, da stvari, ki te skrbijo iz dneva v dan, za vajino zvezo niso odločilnega pomena. Njemu je to jasno in se z njimi ne obremenjuje, v bistvu jih niti ne opazi!

1. Ne moti ga, če nisi naličena
Nič ni narobe, če želiš z ličili poudariti oči in ustnice, ali zakriti menstrualni mozoljček, ki te je presenetil danes zjutraj. Ko si moški zaželi s teboj preživeti več časa in biti v ljubeči zvezi, mu je popolnoma vseeno za tvojo maskaro in šminko.

2. Ne moti ga tistih 5 kilgramčkov, ki so zate višek
Verjetno si že slišala, da večina moških raje vidi kakšen kilogram več kot premalo. Na koncu pa tako ali drugače zmaga tvoja zdrava samozavest in ljubezen, ki jo gojiš do sebe in svojega telesa.

3. Ne moti ga, če ti prva pošlješ sporočilo
Moški, ki si želi biti s teboj, bo tvoj korak razumel kot dejanje samozavestne ženske, ki ji je vseeno glede zastarelih ”pravil” o tem, kdo bi moral narediti prvi korak. Plus zate!

4. Zaslužiš več? Tudi za to mu je vseeno Samostojen in samozavesten moški se ne bo ubadal z dejstvom, da njegova partnerica zasluži več kot on. Pomembno mu je le, da s teboj uživa, je sproščen in imata podoben pogled na življenje. Denarja ni v tej igri. 5. Ne moti ga, če na zmenku piješ alkoholno pijačo (ali več njih) Seveda je zelo pomembna prava mera, ki je ne smeš zanemarjati, da se ti tla pod nogami ne zamajejo prehitro. To, da boš izbrala kozarec svojega najljubšega vina, sproščeno govorila o svojih načrtih in ciljih ter se ob tem neznansko zabavala in se z nasmeškom spogledovala, ga bo spravljalo ob pamet. 6. Vseeno mu je, kaj ješ na večerji Na zmenku ne igraj in se ne pretvarjaj, da ješ le solato, sladico konstantno zavračaš in da si zelo izbirčna, ko beseda nanese na prilogo. Naroči tisto, kar imaš zares rada in uživaj v kulinaričnih dobrotah. Moški so si sloni tudi tukaj – naravnost obožujejo ženske, ki znajo uživati v hrani.