Neukrotljive lepotice – pravi magnet za moške

Spoznajte najbolj samosvoje predstavnice zodiaka.

Nepredvidljive, svobodomiselne, ekstravagantne, prijetne, iskrene, optimistične, zabavne, izvirne in neustavljivo privlačne – vse to so ženske, rojene v znamenju vodnarja. Del njihove neustavljive privlačnosti gre pripisati njihovi neukrotljivi in uporniški naravi, ki je ostalim pogosto težko razumljiva. Prav zato so vodnarke tako samosvoja bitja.

Za njih stereotipi ne veljajo, zato se jih ne da »popredalčkati«, saj se ne ozirajo na ustaljene družbene norme in pravila. Vedno gredo svojo pot in ne marajo, da jim drugi govorijo, kaj je prav in kaj ne. Po drugi strani imajo vodnarke veliko srce, saj so vedno pripravljene priskočiti na pomoč. Ohranjajo tesno vez s svojo preteklostjo in spomine čuvajo kot največji zaklad. So izjemno lojalne in to ne le svojemu partnerju, temveč tudi najljubši blagovni znamki, restavraciji, glasbeniku ipd.

Vodnarke se že na prvi pogled razlikujejo od ostalih predstavnic zodiaka. Odlikuje jih izjemna lepota, ki ni klasična kot pri tehtnici, temveč nevsakdanja in težko opisljiva. Zaradi svojega edinstvenega videza so zelo iskane tudi v modnem svetu.

Njihova edinstvenost se odraža tudi v slogu oblačenja, ki se ves čas spreminja. Vodnarke ne sledijo vedno modnih trendom, vendar kljub vsemu veljajo za najbolje oblečene med zodiakalnimi znamenji. Nenehno eksperimentirajo z barvami ter različnimi slogi in pri tem le redko udarijo mimo.

Življenje je za vodnarko igra, ki jo vsak igra po svojih pravilih. Ko gre za ljubezen, bo poskrbela, da bo ta igra vse prej kot dolgočasna. Njen ležeren pogled na življenje in ljubezen pa ne pomeni, da se zlahka zaljubi. Prav nasprotno, saj potrebuje veliko časa, da z nekom vzpostavi čustveno vez in zaupanje. Toda ko se naposled le odloči za zvezo, je vodnarka zelo zvesta in predana svojemu izbrancu.

Pri partnerju vodnarke najbolj cenijo inteligenco, šarm, duhovitost in smisel za humor. V zvezi je zanje najpomembnejši občutek svobode. Vodnarke so nepredvidljive in izvirne tudi med rjuhami. V postelji so vedno pripravljene eksperimentirati in odkrivati nove užitke. Idealni partnerji zanje so oven, dvojčka, lev, tehtnica in strelec.

Osnovne značilnosti vodnark:

Obdobje:  21. januar – 19. februar

Značilnosti: samosvoje, svobodomiselne, ekstravagantne, zabavne

Prednosti: inovativne, optimistične, privlačne

Slabosti: razdražljive, pretirano zahtevne, trmaste

Ujemanje z drugimi znamenji: oven, dvojčka, lev, tehtnica, strelec

Slavne vodnarke: Amal Alamuddin Clooney, Jennifer Aniston, Shakira, Natalie Imbruglia, Paris Hilton

Foto: Getty