Nenavadni predmeti, ki so obnoreli modne entuziaste

Dodatki za pisalno mizo in dom s podpisom znamke Maison Margiela.

Neobičajni dodatki za pisalno mizo in dom s podpisom modne znamke Maison Margiela.

Nova linija konceptualnih pisarniških predmetov bo navdušila le najbolj strastne modne entuziaste. Le kdo bi se uprl držalu za vrata v obliki jajca, sploh če nosi podpis modne znamke Maison Margiela?

Povečevalno steklo, snežna krogla, nalivno pero s perjem, jajce za pridržanje vrat in platnena namizna ura so na prvi pogled povsem navadni in uporabni hišni predmeti, ki jim je znamka Maison Margiela pustila svojevrsten pečat in jih predstavila v nenavadni, nepričakovani, a še zmeraj funkcionalni izvedbi. Rezultat kreativnega projekta, ki je tokrat za razliko od oblačil in modnih dodatkov zajemal le rekvizite za dom in pisarno, je popolnoma v skladu z estetiko omenjene francoske modne znamke. Kot so dejali, so si pri Maison Margiela želeli, da konceptualni, misteriozni, elegantni in hkrati moderni uporabni in dekorativni predmeti najdejo svoje mesto v vsakem stilsko premišljenem in dovršenem prostoru, zato ni nič presenetljivega, da je linija dotičnih izdelkov navdušila le najbolj zaprisežene ljubitelje modnega in elegantnega.

Kolekcija konceptualnih pisarniških in hišnih predmetov je na voljo na spletni strani matchesfashion.com, kjer je dostopen tudi celoten avantgardni minimalizem omenjene modne znamke.