Ne boste verjeli, kaj se dogaja s ‘Skodrano Suzi’ danes!

Junakinja z bujnimi kodri, ki jo poznamo iz filma Curly Sue (1991), nima tako rožnatega življenja.

Junakinja z bujnimi kodri, ki jo poznamo iz filma Curly Sue (1991), nima tako rožnatega življenja…

Se še spomnite skodrane Suzy iz filma ‘Curly Sue’ (1991), kjer se je kot očarljiva devetletna spremljevalka prijaznega brezdomca po nenadnem naključju prikradla v življenje premožne, čedne ženske? Film, ki nedvomno sodi med klasike malih ekranov 90-ih let, je takrat še majhno Alisan Porter ponesel med vzhajajoče filmske zvezde. Kodrasta Alisan se je po filmski uspešnici pojavila še v nekaterih serijah in manj odmevnih filmih, a se kljub temu ni odločila za kariero filmske igralke, saj si je že od nekdaj želela postati slavna pevka. So se samozavestni Alisan uresničile največje otroške sanje?

Pred štirimi leti je takrat 33-letna Alisan priznala, da sta ji slava in ogromna medijska prepoznavnost, ki jima je morala biti kos že kot majhna deklica, v mladostniških letih predstavljali preveliko breme, s katerim se ni znala in ni mogla spopasti. Uteho je že kot najstnica iskala v alkoholu in prepovedanih substancah, vse skupaj pa sta spremljali še depresija in vsesplošno šibko počutje.

Na svojem blogu je Alison glasno spregovorila o svoji odvisnosti od alkohola in o vseh življenjskih preprekah, ki so bile posledice (pre)zgodnje slave in zvezdniškega blišča v letih, ko je bila tudi kot oseba najranljivejša. Alisan se je pred šestimi leti poročila z Brianom Autenriethom, s katerim sta dobila sina in hči, a sta se preteklo leto ločila in od takrat živi Alison sama z otrokoma. Med njene vidnejše dosežke sodi zmaga v ameriškem pevskem šovu The Voice iz leta 2011, štiri leta po zmagi pa je izdala tudi svoj prvi album Who We Are.

Alisan trenutno gradi svojo pevsko kariero ter se trudi prodreti med vidnješe glasbene izvajalce.