Napovednik: 2. sezona uspešnice FAMOUSLY SINGLE

Priljubljena serija ponovno na malih ekranih...

Na podlagi čustvenega, vročega in romantičnega vrhunca v prvi sezoni, je zabavni kanal E! posnel nadaljevanje televizijske hit serije Famously Single. Osem zvezdnikov je nastanjeno na podstrešju v centru Los Angelesa, TV-mreža pa se je tokrat potrudila, da se globlje poglobi v romantični svet znanih oseb. Zadnje sezone publika je bila udeležena zaljubljenosti Pauly D in Aubrey O’Day, medtem ko številni člani preostalega dela ekipe zapuščajo hišo zadovoljni in so danes v uspešnih zvezah. V zakulisju razkošja in glamurja se nahajajo resnične zgodbe o izgubljenih ljubeznih, javnih razvezah zakonske zveze, zastrupljenih odnosih in boju, da bi našli pravo ljubezen. S pomočjo ekipe strokovnjakov, se bodo udeleženci odpravili na čustveno potovanje na katerem bodo odkrili do sedaj neznane in nefiltrirane strani lastne osebnosti. Skozi vaje in divje izzive, seksi zvezdniki bodo prignani do skrajnih meja. Lahko to zmorejo?

Napovednik serije si lahko ogledate TUKAJ!

To so zvezde druge sezone serije Famously Single:

Karina Smirnoff

Profesionalna plesalka iz serije Dancing with the Stars se bo potrudila postaviti na stran svojo problematično preteklost v zvezah, potem ko je publika bila udeležena pri odkritju njene afere v 18. sezoni. Z več nekdanjih zaročencev je pripravljena, da se premakne naprej.

Chad Johnson

Po sodelovanju v The Bachelorette in Bachelor in Paradise ta zloglasni TV samec ni pripravljen, da se odreče ljubezni. Tokrat se je vrnil s trdno odločenostjo, da tukaj tudi ostane.

Malika Haqq

Čeprav je ljubljena Dash Doll zvezda doživela pravi brodolom v preteklosti, ko gre za ljubezen, je pripravljena da gre z odprtim srcem k izzivom prihodnosti.

Ronnie Magro-Ortiz

Telovadnica. Porjavelost. Zmenek? Veteran serije Jersey Shore se je vrnil na prizorišče, v upanju, da bo našel ljubezen in se izognil pastem, na katere bo sproti naletel.

David McIntosh

Nekdanji britanski vojak in varnostni operativec je postal igralec in fitnes model, pri čemer nič ni puščeno domišljiji. Stalno golega trupa, je v iskanju romantike, medtem ko nosi čim manj oblačil.

Tiffany Pollard

Nenehno kroženje med resničnostnimi šovi v iskanju ljubezni, ona si upa, da je to njen končni cilj. Po sodelovanju v Flavor of Love, I Love New York in Celebrity Big Brother ona je še vedno ponosni lastnik samooklicanega vzdevka GOK (Glavna odgovorna ku..a).

Calum Best

Vračajoč se v drugi krog serije Famously Single, ta britanski model in fant za žuriranje se ne uspeva znebiti divjih deklet. Ali mu bo to šlo tokrat na roko?

Dorothy Wang

Zvezda serije #RichKids of Beverly Hills bo uporabila svoje vsevideče oko za modo in okus za najbolj fine stvari, da bi ustvarila svoje lastno cesarstvo “dostopnih” luksuznih blagovnih znamk, ampak ali ji bo to pomagalo najti ljubezen?

Ekipa strokovanjakov serije Famously Single vključuje:

Dr. Darcy Sterling

Gostiteljica serije in strokovnjakinja za ljubezenske težave Dr. Darcy Sterling je pametna in seksi z odprtim pristopom do težav. Licencirana klinična socialna delavka je zapustila službo v New Yorku in je sedaj pripravljena za premagovanje vseh ovir, kako bi to skupino Famously Single spremenila v Famously in Love.

Robert Mack

Avtor, ki je priznan s strani kritike in inštruktor za odnose z velikim številom strank, ki vključujejo slavne osebe in zvezdnike, športnike, glasbenike, umetnike, supermodele, politike in navadne ljudi, kot smo mi.

Za produkcijo serije Famously Single je zadolžen Irwin Entertainment – John Irwin, Damian Sullivan in Brent Benedetti kot izvršni producent in Casey Spira kot pomočnik izvšnega producenta.

Famously Single premierno na kanalu E! od 21. julija, vsakega petka ob 21:00 uri.