Najlepši par Instagrama, ki živi svoje sanje

Mlada zaljubljenca potujeta po svetu z minimalnim budžetom in objavljata čudovite fotografije.

Za Madeline Relph in Jourdana Bowena se zdi, da živita sanjsko življenje. Mlada Avstralca, ki so ju že razglasili za najlepši par Instagrama, potujeta po eksotičnih destinacijah širom po svetu in čudovite trenutke skrbno beležita na družabnih omrežjih. Več kot 116.000 njunih sledilcev na Instagramu tako z nestrpnostjo pričakuje vsako novo fotografijo.

Prikupna zaljubljenca štejeta 26 pomladi in sta skupaj že od 14. leta starosti. Ona se preživlja z manekenstvom, on je gradbeni delavec, a rdeča nit njunega skupnega življenja so vsekakor potovanja. Pravita, da ju je poptništvo samo še dodatno zbližalo, tako da sta postala še boljša prijatelja in ljubimca.

Doslej sta med drugim obiskala Indijo, Maroko, Turčijo, Tanzanijo, ZDA, Gvatemalo, Santorini in Sejšele. Prav na tem rajskem otoku v Indijskem oceanu sta posnela nekaj najlepših fotografij, ki so hitro obšle svet. Na njih posedata na ogromnih granitnih skalah, plavata v kristalno čistem turkiznem morju in se na neskončnih peščenih plažah predajata romantičnim trenutkom.

Za njuna romantična potepanja po zemeljski obli zapravita minimalno denarja. Varčujeta tako, da letita z nizko cenovnimi prevozniki, poslužujeta se vlakov in avtobusov, izogibata se dragim restavracijam in mondenim letoviščem, sadje in zelenjavo nabirata sproti, velikokrat prespita na letališču ali pa kar pod milim nebom. Ob vsem tem pa predvsem uživata in živita življenje na polno. V fotogaleriji poglejte še nekaj njunih osupljivih fotografij.

[easy_image_gallery]

Foto: Instagram