Najiskrenejši in najbolj zvesti v zodiaku

Najbolj zvesti in najbolj iskrene.

Najbolj zvesti moški in najbolj iskrene ženske med astrološkimi znamenji.

Naslednjim astrološkim znamenjem je skupno prepričanje, da je prava ljubezen le brezpogojna ljubezen. Zanje je značilno, da so svojemu partnerju oz. partnerici predani z vsem srcem in dušo, v sebi pa nosijo veliko preveč dostojanstva in samospoštovanja, da bi bili pripravljeni tvegati stabilno ljubezensko razmerje. Sta ti ali tvoj parter med naslednjimi izbranci?

Od njih lahko prejmete le najiskrenejšo ljubezen.

Tehtnica

Tehtnice so zelo zveste svojim partnerjem in se skušajo na vsak način izogniti konfliktu. Partnerjeve želje in potrebe velikokrat postavijo pred svoje lastne, kar ima na dolgi rok za njih lahko negativne posledice. Zaradi svoje čustvene odprtosti so pogosto prizadete, saj so redki partnerji, ki znajo pravilno ravnati s tako subtilnimi bitji.

Ribi

Ribe so iskrena in čustvena bitja. Ko se zaljubijo ne marajo igric in ne razmišljajo veliko o tem, ali bo imela njihova ljubezenska zgodba srečen konec. Partnerju se popolnoma odprejo in mu zaupajo, to pa je tudi razlog, zakaj velikokrat končajo z zlomljenim srcem. Tega tveganja se ribe še kako zavedajo, a ker so nepoboljšljivi romantiki verjamejo, da je iskrena ljubezen vredna tveganja.

Dvojčka

Dvojčice obožujejo vznemirjenje in izziv, ki ga prinaša novo razmerje. Kljub negotovosti in strahu, ki ga čutijo, so pripravljene zelo odprto spregovoriti o svojih čustvih in se ne bojijo pokazati svoje ranljivosti. Adrenalin, ki je prisoten na začetku vsake zveze, jih neskončno vznemirja. Dolgotrajne zveze so zato pri dvojčicah bolj redek pojav, se pa v razmerje vsakič znova podajo z enako strastjo in energijo.

Oven

Strastne ovnice se v razmerje spustijo brezkompromisno in pri tem zlahka pozabijo na pasti, ki jih s sabo prinaša sleherni odnos. V ljubezni ne znajo kalkulirati, ampak se preprosto prepustijo metuljčkom v trebuhu, zato na koncu velikokrat spoznajo, da so partnerju dale veliko več, kot so dobile nazaj. Na srečo gre za samostojne in samozavestne ženske, ki znajo končati zvezo v trenutku, ko spoznajo, da jih tak odnos ne izpolnjuje.

Strelec

Strelke so drzne ženske, močna in intenzivna pa je tudi njihova ljubezen, ki je pogosto podobna osvajalskemu pohodu. Na tem pohodu jih vodi silovita strast, ki ne pozna kalkulacij, zato se ne ozirajo preveč na končne posledice. Svojih čustev in šibkih točk ne skrivajo, njihov moto pa se glasi: »Bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti.«