Najboljši tipi med astrološkimi znamenji

Ženske so v njihovem objemu prave srečnice.

Če vprašate zvezde, so moški rojeni v naslednji petih znamenjih zodiaka najboljši partnerji svojim srčnim izbrankam. Preverite, zakaj so ženske v njihovem objemu prave srečnice.

Škorpijon

Moški rojeni v znamenju škorpijona slovijo kot svojevrstni, karizmatični in šarmantni ljudje, zato ne preseneča, da se toliko žensk ogreje za njih. Za njihovo navidez hladno »fasado« se skriva čustvena občutljivost in čeprav jih je sprva morda težko razumeti, pa se potrpežljivost v odnosu z njimi na koncu vedno poplača. Škorpijoni uživajo v poglobljenih pogovorih in ko enkrat odprejo svoje srce, so izjemno zvesti in predani partnerji. Lahko so brezmejno nežni, romantični in zvesti, a samo do trenutka, ko ne izdate njihovega zaupanja.

Dvojčka

Moški rojeni v znamenju dvojčka so sodobna različica pravih kavalirjev, ki dobro vedo, kako osrečiti žensko. So spoštljivi in zelo zanesljivi partnerji, ki nikoli ne zlorabijo vašega zaupanja. Dvojčki so tudi dobri poslušalci, potrebujejo pa intelektualen odnos, ki jim ponuja dovolj neodvisnosti in širine. Svojim srčnim izbrankam so odlična spodbuda in podpora pri doseganju njihovih ciljev.

Tehtnica

Tehtnice so najprijaznejše med vsemi astrološkimi znamenji, zato se skušajo konfliktom v zvezi izogniti za vsako ceno. Moški rojeni v tem znamenju veljajo tudi za bolj zabavne v zodiaku, zato v njihovi družbi ni nikoli dolgčas. Raje kot prejemajo, nesebično dajejo. Na njih se lahko vedno zanesete in harmonija v odnosu jim je na prvem mestu. Če torej ujamete moško tehtnico, ga nikar ne spustite tako zlahka!

Oven

Ognjeviti in strastni ovni radi dominirajo v ljubezenskem odnosu. Privlačijo jih težko osvojljive ženske z močnim karakterjem. Morda se na prvi pogled zdijo nekoliko prevzetni in arogantni, toda to je samo njihova maska. Ko uspete prodreti do njihovega srca, razkrijejo povsem drugačno podobo. Moški rojeni v znamenju ovna, znajo dvigniti samozavest svoje drage in ji pomagati, da postane najboljša različica same sebe.

Rak

Raki si zelo čustveni moški, ki partnersko življenje potrebujejo kot zrak, ki ga dihajo. Družina je zanje sveta. Veljajo za precej sramežljive, zadržane in previdne, vendar ko najdejo žensko svojih sanj, se ji predajo brezpogojno. So nesebična, prijazna in radodajna bitja, ki naravnost uživajo v nenehnem razvajanju svojih partnerk.

Foto: Shutterstock