Najboljši ”dietni” nasveti postavnih žensk

Z lahkoto jih boste začeli upoštevati že danes.

Najboljši triki, tudi takšni, ki se tičejo zdravega načina življenja in prehrane, so sila preprosti in učinkoviti.

Zvezdnice, tudi najpostavnejše, svojih prehranjevalnih trikov ne držijo le zase, saj so tako preprosti in očitni, da je kar nemogoče verjeti, da jim ne sledijo tudi ostale ženske, ki iščejo primerne načine za zdrav način življenja.

Povsem običajno je, da ženske ogromno svojega časa namenimo razmišljanju o svoji telesni teži, izgledu, primerni prehrani, telovadbi in nasplošno dobri telesni formi. Ne glede na to, koliko t.i. trikov in skrivnosti že poznamo, se zatakne ravno pri razmišljanju, saj roko na srce, preveč razmišljanja in zgolj številna raziskovanja najprimernejših načinov za doseganje zdrave in vitke postave ne pripeljejo do želenih rezultatov. Kaj pa dejanska dejanja?

V nadaljevanju bomo na kratko osvežili le peščico najučinkovitejših in preprostih zdravih navad, ki jim sledijo znane ženske in ki jim lahko že danes slediš tudi sama, brez obotavljanja in izgovorov. Prej kot začneš, prej so vidni rezultati!

Jennifer Lopez je razkrila…

”Namesto kave izberem zeleni čaj, ki je postal moja jutranja stalnica. Po čaju naredim še tri ponovitve po 20 počepov in dan se je uradno pričel!”

Gigi Hadid pristaja na…

”Pridejo dnevi, ko si resnično zaželim nezdravo hrano (burgerji, gora testenin s sirnimi omakami, pizze…) in takrat si jo tudi privoščim, vendar pa sem pozorna, da je porcija majhna od običajnih ponujenih. Pravtako se mi zdi pomembno, da vsak najde svojo telesno aktivnost, ki mu najbolj ustreza ter jo redno izvaja.”

Jennifer Lawrence je zaupala…

”Ker resnično obožujem hrano, ki ne spada v kategorijo najbolj zdrave, se resnično potrudim, da jo kombiniram z najljubšo vrsto zelenjave, saj se sendvičem, špagetom, mesnim lazanjam in slanim rogljičkom res ne nameravam odpovedati. Vadba, na katero prisegam, so preproste vaje za roke in noge, ki jih lahko opravim tudi sama doma brez posebnih naprav in pripomočkov.

Adriana Lima ne more brez…

”Nikoli, ampak res nikoli ne izpustite zajtrka. Sama svojega dneva nikakor ne morem začeti brez ovsene kaše z jabolki ali rozinami, včasih si pripravim tudi jajca s špinačo ali pojem grški jogurt s sadjem, medom in kosmiči. Pravtako boste pozitivno presenečeni, ko boste videli, kaj vašemu telesu naredi 30min teka dnevno.”

Lea Michele obožuje…

”Odkar sem odkrila nekaj odličnih receptov za hitra veganska kosila, so le-ta dnevno na mojem jedilniku. Zanje porabim malo časa, uporabim sezonsko zelenjavo in izbiram med najljubšimi omakami. Kadar jem zunaj, pristajam na vegetarijansko hrano, občasno pa si privoščim tudi perutnino na več različnih načinov.”

Vir: Birdy.com