Najbolj modni kuhinjski aparati ta hip

Ko običajen toaster poslikata Dolce & Gabbana.

Slovita modna znamka Dolce & Gabbana je znova presenetila svoje oboževalce in v sodelovanju z italijanskim proizvajalcem kuhinjskih aparatov Smeg, oblikovala nenavadno linijo majhnih kuhinjskih pripomočkov. Živo pisan dizajn sokovnikov, toasterjev, električnih mešalnikov in podobnih nepogrešljivih kuhinjskih aparatov je v trenutku požel izjemno pozornost. Aparati so potiskani s cvetličnimi vzorci, listjem, limonami, breskvami in ostalimi motivi, ki so značilni za jug Italije.

Domenico Dolce in Stefano Gabbani sta navdih za nenavaden projekt našla v Siciliji, ki jo imata slavna oblikovalca za svoj dom, zato sta kolekcijo tudi poimenovala Sicily Is My Love (Sicilija je moja ljubezen).

To sicer ni prvič, da prepoznaven dizajn slavnega oblikovalskega dueta krasi kuhinje po svetu. Dolce & Gabbana sta lani namreč prav tako v sodelovanju s Smegom, ustvarila kolekcijo 100 ročno porisanih hladilnikov. Za en hladilnik je bilo potrebno odšteti dobrih 31.000 evrov, zato številni sedaj upajo, da bodo majhni kuhinjski aparati kljub vsemu precej bolj cenovno ugodni.