Najbolj fotogenična roza restavracija na svetu

The Pink Zebra

The Pink Zebra – najbolj kul in fotogenična restavracija, ki polni številne Instagram profile.

The Pink Zebra ali roza zebra, je več kot posrečeno ime za predstavljeno restavracijo, kjer diši po vplivih filmske estetetike Wesa Andersona.

Če bi naredili seznam interierjev in modnih stylingov, tudi kreacij, kjer so glavno kreativno iztočnico predstavljali prepoznavni filmi nadarjenega režiserja Wesa Andersona, bi bil neverjetno obširen in nadvse navdihujoč. Na seznam pa bi se nedvomno umestila tudi naslednja odštekana restavracija v Indiji, ki slovi po svojem roza interierju in črnih ravnih linijah.

The Pink Zebra, ki se nahaja v osrčju indijskega mesta Kapur, je nastala pod taktirko arhitekturnega biroja Renesa. Celoten prostor so zaznamovali elementi ”hipterskih” filmov, prevladujoča eklektičnost pa je nepogrešljiva kulisa za vse ultra aktivne uporabnike Instagrama, ki hrepenijo po obisku izstopajoče restavracije. Celotnemu prostoru dominirajo bežeče črne linije, ki so urejeno orientirane v vse smeri, kar vzbuja rahel občutek hipnoze, ki obiskovalca popelje v popolnoma drug svet.

Unikatna estetika in zapomljiva izvirnost, ki odlikujeta The Pink Zebro, sta razlog, da se je restavracija postavila ob bok najbolj fotogeničnim interierjem. O čem pravzaprav govorimo, preverite v nadaljevanju.

Vir: TheArchDaily