Moški padajo na takšno profilno fotografijo

S to formulo za profilno sliko, boste zagotovo pritegnile pozornost moških.

Spletne strani in aplikacije za spoznavanje ter parčkanje so v porastu povsod po svetu. Tinder, badoo, woo, trulymadly in mnoge druge ponujajo nove načine iskanja prave ljubezni, ki je tako omejeno na nekaj kratkih informacij o potencialnem partnerju. Tisto kar v resnici odloča o tem, ali bo nekdo z vami navezal stik ali ne, pa je profilna fotografija. Neka avstralska anketa je pokazala, da kar 85 odstotkov tistih, ki po spletu iščejo sorodno dušo, ne bi kontaktiralo nekoga brez fotografije, tako da je zunanji videz pri navezovanju prvih stikov še kako pomemben. Pa če nam je to všeč ali ne.

Tako so zanimivi rezultati raziskave, v okviru katere so preučili 600 profilnih fotografij uporabnikov priljubljene aplikacije za spoznavanje tinder. Profilne fotografije uporabnic tinderja so pokazali naključnim moškim in izkazalo se je, da imajo pri močnejšem spolu največ uspeha tista dekleta, ki pri svojih profilnih slikah upoštevajo naslednje formulo:

Lokacija: Profilne fotografije deklet, ki so bile posnete v restavraciji, imajo več možnosti, da bodo naletele na pozitiven odziv pri moških. Študija je še pokazala, da jo najslabše odnesejo tiste fotografije, ki so bile posnete v avtu.

Število ljudi: Moški imajo najraje, če je ženska na fotografiji sama. Če je v družbi prijateljic je njihov odziv slabši.

Fokus: Moški imajo najraje, če je na profilni fotografiji žensko telo vidno v celoti. Fotografije, ki zajamejo samo obraz, so za moške manj privlačne.

Obrazna mimika: Če želite privabiti moške poglede, potem objavite profilno fotografijo z bleščečim nasmehom, ki pokaže lepe bele zobe. Zafrkantske fotografije z našobljenimi ustnicami ali z iztegnjenim jezikom se pri moških odrežejo slabše, kot preprost nasmeh.

Obleka: Sproščena elegantna obleka ali obleka za vsak dan bo na profilni fotografiji deležna največ pozitivnih odzivov s strani moških. Ženske v bikiniju, po drugi strani naletijo na negativen odziv.

Foto: Stephanie Sunderland